Toate produsele necesare pentru hair&beauty la iGlow

Aspectul fizic – unul dintre cele mai importante lucruri pentru fiecare persoana atunci cand iese din casa. Fiecare eveniment sau chiar zi obisnuita de munca necesita o atentie deosebita atat din punct de vedere a tinutei, cat si a parului si tenului. Femeile in general petrec destul de mult timp in fiecare dimineata sa se aranjeze si sa se machieze. Totusi, conteaza foarte mult rezultatul final si acesta depinde in mare parte de accesoriile utilizate.

La iGlow, acest magazin online, sunt disponibile diverse accesorii si pensule pentru make-up, ustensile pentru manichiura, consumabile pentru salon si multe alte produse. Pe scurt, pe acest site poti gasi tot ce ai nevoie sa arati bine din cap pana in picioare.

Produse necesare pentru cei care lucreaza la salon 

Persoanele care s-au specializat in industria beauty si care lucreaza acum la un salon, stiu ca sunt necesare foarte multe elemente auxiliare, pentru ca serviciile oferite sa fie de o calitate inalta. Indiferent de ramura in care lucrezi, ai nevoie de consumabile. Este dificil sa cauti toate cele necesare pe diferite site-uri si sa plasezi mai multe comenzi. Pentru a simplifica acest proces, iglow.ro poate fi aliatul tau de incredere.

Este un eshop unde poti gasi ceea ce ai nevoie. Toate in acelasi loc. Preturile de pe site sunt accesibile si pe langa consumabile poti opta si pentru diverse accesorii. Daca esti manichiurista, de exemplu, poti comanda manusi de pe site, atat de necesare la fiecare clienta noua care vine. Alaturi de acestea poate ai nevoie de papuci de unica folosinta, saci pentru pedichiura si poate un igienizant pentru maini. Toate acestea le poti gasi la iGlow alaturi de buffere, oje semipermanente si lampa UV. Indiferent de nisa in care lucrezi din domeniul hair & beauty, pe acest site poti gasi ceea ce ai nevoie.

Servicii ca la salon chiar la tine acasa

Daca iti place sa te ingrijesti singura si ai experienta in pensat, epilat si asa mai departe, poti comanda de pe site cele necesare pentru aceste procese. In special daca ai mai practicat aceste lucruri, vei sti sa alegi vopseaua pentru sprancene potrivita pentru tine. Alaturi de acestea poti adauga in cos si o mascara sau un ruj lichid, care sa se potriveasca cu sprancenele proaspat aranjate.

Pentru serile in care vii foarte obosita de la munca poti sa comanzi un ulei sau o crema de masaj care sa iti hidrateze pielea si sa iti relaxeze muschii tensionati. Fiecare produs de pe site este destinat ingrijirii corporale. Cu o singura comanda plasata poti primi la usa toate cele necesare. Poti accesa site-ul pentru a vizualiza toate produsele.

Contact:

0765 440 337

0748 338 273

vanzari@iglow.ro