Skip to main content

Toate brandurile

Imi amintesc si ma mir de vremea in care eram adolescenta, de mentalitatea de atunci, cu nimic diferita de cea de astazi, desi ne place sa ne mintim ca am evoluat. Nu, nu am evoluat, desi stim mai multe. Suntem tot noi, oamenii, cu bune si rele, cu orgolii si modestie, cu zambet si tristete. Primise mama, de la o matusa din America, o pereche de blugi Levi Strauss (nici macar nu sunt sigura ca asa li se scrie numele, dar cunoscatorii inteleg despre ce vorbesc).

Erau blugi de firma renumita. Nu i-a purtat, pentru ca mama era o domna eleganta, care purta deux pieces, nu era genul de sportiv, asa ca i-am confiscat repede. Nici nu va puteti imagina invidia vecinelor la vedera blugilor mei de firma. Nu erau prea multe firme cunoscute pe atunci, pentru ca romanii nu aveau acces la multe lucruri din afara. Dar astazi, cand toti trecem granita dupa pofta inimii, sa spui ca nu ai auzit de un brand sau altul e destul de rusinos, mai ales daca nu ai iesit inca la pensie.

Singura problema reala este ca sunt cam prea mute branduri in mai toate domeniile si ne este tot mai greu sa ne decidem cui sa ramanem fideli. Toti se intrec in a ne oferi cat mai multe si cat mai frumoase, indiferent ca e vorba despre imbracaminte de femei, barbati sau copii. Si atunci, de ce sa nu profitam de faptul ca toate brandurile cunoscute le gasesti pe fashionus.ro?

De ce sa te mai plimbi de pe un site pe altul, de la un brand la altul pentru a vedea ce noutati au aparut, ce se mai poarta si ce nu, cand poti foarte usor sa intri aici si sa verifici in cateva minute toate ofertele, sa compari produsele scoase pe piata de un brand cu produsele scoase de rivalul sau? Daca mai iei in calcul si faptul ca preturile nu sunt deloc rele, sunt convinsa ca ajungi la concluzia ca am dreptate. Traim intr-un seol nebun, in care vorba lui Benjamin Franklin referitoare la bani se potriveste ca o manusa. Time is money, asa ca nu pierdeti vreme pe zeci de site-uri, cand puteti avea toate brandurile intr-un singur loc, cu un singur clic, scutind astfel timp pretios, in care puteti face altceva.

Ideea acestui articol mi-a venit tragand cu urechea la o discutie intre doi liceeni, oameni priceputi la branduri, la tot ceea ce tine de imbracaminte de firma, numai buna de impresionat fetele prin liceu. 🙂

Comments
 • nespusdemult November 16, 2013 at 2:00 pm

  Sunt branduri care se respecta … se vede in preturi!

 • Cristina P November 18, 2013 at 9:24 am

  branduri pe dracu. dai banu si nici macar nu mai sunt asa de calitative. eu sunt mare fun discounts si prin urmare zau dc imi pare rau ca dau 20 lei pe o pereche de blugi ce o port un sezon decat 200 lei si se vor comporta la fel
  Levi Strauss in USA sunt 20-25 usd si la noi ajung la 200 lei. Lasa.
  Nu am fost niciodata fan branduri. Important e sa stea bine haina pe mine si sa imi placa…brandurile le las fitzosilor :))

 • Andreea D. November 18, 2013 at 10:12 am

  Nu mai sunt nici produsele de firmă ce au fost odată, când eram mică îmi lua mama teneşi Adidas şi mă ţineau un an întreg, m-ar fi ţinut şi mai mult dar creştea piciorul repede.
  Acum găseşti acelaşi model,cu aceeaşi calitate pe toate drumurile: făcăturile că vor să vândă mult şi ieftin, astea de firmă pentru că trebuie şi ele să vândă…mult, aşa că fac şi ele scump şi prost, caci să vândă mai mult.

 • elly weiss December 4, 2013 at 9:27 pm

  Sunt de acord ca brandul e important. E si calitate mai buna, sunt si modele mai frumoase. Din pacate, rar gasesc in magazine blugi pentru mine. Iar la 200 de lei…parca nu merita. Ca o ironie, pe cei mai buni blugi ai mei i-am gasit absolut intamplator prin cate un second hand.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.