A nins în Ploieşti dimineaţă. Întâi cu fulgi mărunţi, anemici, care nu îşi găseau locul nicăieri. Mai târziu au primit ajutoare, s-au înmulţit şi ninsoarea şi-a schimbat aspectul, făcându-mă să cred că vom avea posibilitatea să ne jucăm, să îl bulgăresc  puţin pe Ionuţ de ziua lui. Dar soarele pândea de după colţ şi distrugea tot ce construise frigul dimineaţă. Acum mi-am amintit că a şi plouat. Cu lepşe. Ploieştencele mele, Ana şi Dana, m-au invitat la joacă, întrebându-mă ce vreau de la blogul meu în 2013.

De la blog nu vreau nimic, pentru că singur nu poate face nimic. Toată munca este pe umerii mei. :))

Aş vrea să pot scrie mai mult. Uneori simt că am atâtea de povestit. Apoi mă întreb dacă interesează pe cineva…

Aş vrea să scriu mai bine. De câte ori recitesc postări mai vechi, descopăr că le-aş fi putut scrie altfel, dacă nu m-aş fi grăbit, dacă mi-aş fi dat mai mult interesul, dacă eram mai talentată.

Aş vrea să îmi păstrez prietenii pe care mi i-am făcut prin intermediul blogului, oameni pe care îi citesc cu plăcere şi pe care îi apreciez.

Aş vrea să cunosc oameni noi, oameni cu care să discut, oameni de la care să învăţ.

Aş vrea să îi dedic mai mult timp, dar deocamdată ziua are tot 24 de ore.

Aş vrea să pot trece măcar de prima probă a concursului la care m-am înscris.

Să vedem ce vor de la blogurile lor în 2013 Adelina, Întuneric, Ioana, Minnie, DanaRudolph, Ratatouille, Petre, Andra, Ana-Maria şi bine-nţeles Vladen, căruia vreau să îi urez Crăciun fericit!