Skip to main content

Toată munca este pe umerii mei

A nins în Ploieşti dimineaţă. Întâi cu fulgi mărunţi, anemici, care nu îşi găseau locul nicăieri. Mai târziu au primit ajutoare, s-au înmulţit şi ninsoarea şi-a schimbat aspectul, făcându-mă să cred că vom avea posibilitatea să ne jucăm, să îl bulgăresc  puţin pe Ionuţ de ziua lui. Dar soarele pândea de după colţ şi distrugea tot ce construise frigul dimineaţă. Acum mi-am amintit că a şi plouat. Cu lepşe. Ploieştencele mele, Ana şi Dana, m-au invitat la joacă, întrebându-mă ce vreau de la blogul meu în 2013.

De la blog nu vreau nimic, pentru că singur nu poate face nimic. Toată munca este pe umerii mei. :))

Aş vrea să pot scrie mai mult. Uneori simt că am atâtea de povestit. Apoi mă întreb dacă interesează pe cineva…

Aş vrea să scriu mai bine. De câte ori recitesc postări mai vechi, descopăr că le-aş fi putut scrie altfel, dacă nu m-aş fi grăbit, dacă mi-aş fi dat mai mult interesul, dacă eram mai talentată.

Aş vrea să îmi păstrez prietenii pe care mi i-am făcut prin intermediul blogului, oameni pe care îi citesc cu plăcere şi pe care îi apreciez.

Aş vrea să cunosc oameni noi, oameni cu care să discut, oameni de la care să învăţ.

Aş vrea să îi dedic mai mult timp, dar deocamdată ziua are tot 24 de ore.

Aş vrea să pot trece măcar de prima probă a concursului la care m-am înscris.

Să vedem ce vor de la blogurile lor în 2013 Adelina, Întuneric, Ioana, Minnie, DanaRudolph, Ratatouille, Petre, Andra, Ana-Maria şi bine-nţeles Vladen, căruia vreau să îi urez Crăciun fericit!

 

26 thoughts to “Toată munca este pe umerii mei”

 1. Draga, Vienela, in urma lecturarii acestui articol nu-mi ramane decat sa-ti urez multa putere de munca. De fapt, daca am inteles eu bine, tu cu timpul te lupti, caci inspiratie, elan si putere ai din plin. :D
  Mult succes la concurs si multi prieteni-cititori statornici. :)

 2. Eu am renunțat să-mi mai citesc postările mai vechi. Nu de alta, dar de fiecare dată mă gândesc că altfel trebuia scris, și am tendința de a relua subiectul. :)
  Succes la concurs.

 3. Vienela, tie îti doresc multa inspiratie la scris si în primul rand multa placere!
  Despre mine… din cauza unor evenimente mi-e sufletul un pic mai gol si nu stiu precis daca am sau nu vre-o aspiratie în ceea ce priveste blogul! Sa se mai linisteasca apele si vom vedea!

 4. de multe ori, seara, cand fac ultima vizita a blogrollului te las la urma. dar nu pentru ca esti la litera V :)) ci pentru ca stiu ca ai obiceiul sa scrii destul de mult. deseori chiar nu am chef de citit. mie nu-mi place sa citesc. nu stiu de ce.

  eu unul citesc ce scrii. nu stiu de ce. nu ma regasesc in nimic din ce scrii. ciudata treaba. :)

 5. niciodată n-o să-ți placă în întregime ce scrii. Necazul când ai blog, e că povestirea pleacă pe țeavă fără să fie retușată de cel puțin câteva zeci de ori :)

 6. Imi cer o mie de scuze ca nu mi-am amintit ca ieri a fost ziua lui Ionut. :( Imi pare rau. La multi ani! Cu multe impliniri!

  Eu iti urez multa sanatate. Vei putea sa le faci pe toate. Si inca o data, succes la concursul acela!

 7. Pingback: Dragă blogule,

Leave a Reply