Prin fumul de tigara este greu sa distingi contururi clare. Invaluit in amarul tutunului, creierul refuza sa vada adevarurile dureroase, evidente. Aducand o ipotetica ofranda zeilor :D , arzand bani si sanatate odata cu lansarea in eter a fumului, tragand din tigara din pura placere sau din nevoia dictata de dependenta, fumatorul devine, fara macar sa isi dea seama, un om egoist. Pasiunea lui va fi mereu mai presus de interesele sau nevoile altora, mai presus de rationamente sau sentimente. Sunt fumator si vreau sa trec la tigara electronica, sa dau uitarii anii in care am intoxicat familie, prieteni si necunoscuti cu fumurile fumul meu.

Se luminase. Am deschis geamul, in cautarea aerului curat al primei zile de noiembrie din acest an. Frigul si un mare adevar m-au izbit cu putere peste obraz. Eu, fumator inrait, caut aer curat, vreau sa respir aer curat, dar uit ca aceeasi dorinta o au si altii in jurul meu. In egoismul meu, refuz sa vad ca afum casa, ca imi silesc familia sa inhaleze fumul nociv, ca fac rau planetei si celor pe care ii iubesc. Am avut un moment de luciditate in aceasta dimineata. A fost clipa in care am vazut cu alti ochi parca, momentul in care mi-am spus ca trebuie sa inlocuiesc tigara clasica cu o tigara electronica si fumul cu vapori, daca tot nu am destula vointa sa renunt definitiv la fumat.

Stiam deja de existenta site-ului Vapori.ro de la o prietena care se aprovizioneaza des cu lichid ECOpure original (lichid de tigari produs si ambalat in Marea Britanie, avand nicotina cu o puritate de 99, 8 % si aromatizanti naturali folositi in alimentatie) cu aroma de tutun caramelizat. Sigur ca eu, dupa ce mi-am innegrit plamanii timp de trei decenii, voi alege tigara electronica cu aroma de tutun clasic, insa asta este mai putin important acum. Ceea ce conteaza este ca sotul meu nu va mai stramba din nas cand va vedea urcand spre tavan vapori in locul fumului, pisicuta nu va mai fugi de mine cand voi aprinde tigara, casa va mirosi a proaspat, iar noi vom respira aer curat.

lichid ECOpure original

Am promis de multe ori ca imi voi cumpara o tigara electronica si nu am reusit sa ma tin de cuvant. Creierul meu refuza sa se lase ademenit. Printre prietenii mei chiar circula o vorba, mai in gluma, mai in serios: fumatorul va gasi intotdeauna motive (scuze) pentru a fuma. Ca sa nu ma razgandesc iar, tin site-ul Vapori.ro deschis, mana pregatita pe mouse si ochii fixati pe tigara electronica Ego CE5, care are costuri de exploatare mult reduse fata de predecesoarea sa, CE4. Detalii tehnice despre aceasta tigara electronica (si despre multe altele) puteti gasi direct pe site, daca doriti sa faceti acest pas. Eu inchei spunand ca imi voi comanda un Ego CE5 argintiu metalizat si voi umple casa de vapori, zambind fericita datorita nicotinei de care sunt dependenta.

tigara electronica Ego CE5