Skip to main content

Tesori D’ Oriente

Este un deodorant cu care mă împac foarte bine, nu lasă urme şi are un miros îmbătător. Varianta pe care o prefer este Muschio Bianco.

Parfumul rămâne în haine timp de mai multe zile, chiar şi după spălare.
Scriu toate astea pentru că am nevoie de un sfat. Povesteam aici că am muncit în Italia, unde l-am descoperit întâmplător într-un supermarket. M-am îndrăgostit instantaneu de el, aşa că la întoarcerea în ţară mi-am adus provizii pentru aproape un an, apoi mi-a tot trimis o fostă colegă care acum s-a întors acasă. În Ploiesti nu îl găsesc nici măcar la mall.
Dilema mea este: să fac comandă pe internet sau să găsesc altă modalitate (care?) de a-l procura? Comanda pe net o fi pe bune sau doar praf aruncat în ochii celor dispuşi să dea bani pe cutii goale? Nu mi-ar părea rău de bani ,cât de faptul că cineva ar râde de mine, pentru că acesta este punctul meu slab, sunt sensibilă la criticile fondate sau nu, ale altora şi nu suport să fiu păcălită.

tesori d oriente

Intre timp m-am documentat, normal, si am aflat ca acest deodorant poate fi gasit in farmaciile Sensiblu si in magazinele DM.

Comments
 • p March 23, 2012 at 6:44 am

  si eu vreau.dar e cam greu de gasit.pe net nu stiu ..

 • rozy March 25, 2012 at 2:22 pm

  si eu am lucrat mult in italia si mereu imi cumparam. 🙂 mie imi placea ala cu flori de orhidee pe sticla:)
  Nu ai pe cineva prin Italia care sa iti trimita? eu cred ca e cam scump ca sa faci comanda

 • vienela March 25, 2012 at 2:23 pm

  nu mai am pe nimeni acolo.nu e scump,dar nu stiu daca pot avea incredere,daca aia chiar trimit.

 • rozy March 25, 2012 at 2:28 pm

  Asa e. Nu stiu altfel, poate vreun sofer care face cursa de italia, oare nu ar vrea sa iti cumpere ca doar cat ii ia sa intre intr-un magazin. se gaseste cam peste tot.

 • mona April 3, 2012 at 9:09 am

  Fa comanda pe net la Internationaltibecom.Garantat.Eu am folosit si in Italia si pot garanta ca cel furnizat de Internationaltibecom este cel original.

 • S-a închis cercul | Iubesc Viaţa August 19, 2012 at 7:12 am

  […] cunoscut un astfel de om când lucram în Italia. Pentru că aveam destul timp liber şi vroiam un ban cinstit în plus, prietena mea l-a convins pe […]

 • anonimaregasita September 30, 2012 at 7:18 am

  Tesori d’Oriente?Şi eu folosesc acum fix acest produs.Al meu are un miros foarte puternic de ceva esenţe aromate.În Braşov se găsesc astfel de spray-uri.

 • mady_6_89 October 11, 2012 at 6:46 pm

  Gasesti Tesori D’Oriente in farmaciile Sensi Blu si in magazinele DM. Zilele trecute mi-am cumparat si eu unul, dar nu White Musk, ci Aegyptus, din DM, si spre norocul meu era la promotie. In magazinul de pe Republicii aveau si cateva White Musk.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.