Deodorant Tesori D’ Oriente Muschio Bianco

Este un deodorant cu care mă împac foarte bine, nu lasă urme şi are un miros îmbătător. Varianta pe care o prefer este Muschio Bianco.

Parfumul rămâne în haine timp de mai multe zile, chiar şi după spălare.
Scriu toate astea pentru că am nevoie de un sfat. Povesteam aici că am muncit în Italia, unde l-am descoperit întâmplător într-un supermarket. M-am îndrăgostit instantaneu de el, aşa că la întoarcerea în ţară mi-am adus provizii pentru aproape un an, apoi mi-a tot trimis o fostă colegă care acum s-a întors acasă. În Ploiesti nu îl găsesc nici măcar la mall.

Dilema mea este: să fac comandă pe internet sau să găsesc altă modalitate (care?) de a-l procura? Comanda pe net o fi pe bune sau doar praf aruncat în ochii celor dispuşi să dea bani pe cutii goale? Nu mi-ar părea rău de bani ,cât de faptul că cineva ar râde de mine, pentru că acesta este punctul meu slab, sunt sensibilă la criticile fondate sau nu, ale altora şi nu suport să fiu păcălită.

tesori d oriente

Intre timp m-am documentat, normal, si am aflat ca acest deodorant poate fi gasit in farmaciile Sensiblu si in magazinele DM. Online poate fi comandat de aici.