Avea soacra mea acasa o soba veche pe care, in fiecare iarna, era nevoita sa o repare pentru a incalzi cele doua camere pe care le foloseste. Nu doar ca nu se facea niciodata destula caldura in casa, dar devenise enervanta povestea cu meseriasul care ba venea, ba nu venea cand il chema, ba lucra, ba mai cerea cate o tuica, asa ca acum cateva luni ne-am decis sa punem mana de la mana tot neamul si sa o ajutam. Dupa o cercetare serioasa a pietei, dupa ce am studiat problema pe toate partile si am cautat cea mai potrivita solutie, am optat pentru un termosemineu pe lemne pe care l-am comandat de pe site-ul https://www.qmag.ro/seminee-centrala-termica-cu-lemne/. L-am ales din mai multe motive, dar in primul rand pentru ca termosemineul pe lemne este o combinatie ideala intre un semineu modern, elegant, cu aspect placut si o centrala termica eficienta.

Ne-am si amuzat cand soacra mea a inceput sa bata din palme, ca un copil fericit, spunand ca are acum o casa deosebita, cum a vazut ea prin filme. Dupa ce specialistii au montat tot ce era de montat si termosemineul pe lemne a inceput sa functioneze, si-a tras fotoliul aproape si a stat acolo mai mult de o jumatate de ora, cu un mare zambet pe chip si cu ochii la flacarile care dansau portocaliu. Adevarul este ca acest termosemineu pe lemne da casei caldura suficienta si, in plus, ii confera o eleganta pe care nici o centrala termica nu o poate imita. Noi ne-am bucurat si pentru faptul ca soacra mea oricum are posibilitatea de a dispune de suficiente lemne in fiecare an, deci nu ar mai plati (ca pana acum) o multime de bani pentru gaze.

Vreau sa specific faptul ca un termosemineu pe lemne poate fi folosit atat pentru alimentarea radiatoarelor montate in casa, cat si pentru incalzirea pardoselii (acolo unde este cazul) si a apei menajere, ceea ce inseamna ca are exact functiile unei centrale termice obisnuite. Utilizarea lemnului are si ea anumite avantaje, dintre care as aminti acum faptul ca este mai ieftina si in acelasi timp ecologica. Desigur, pentru cei care isi permit si doresc acest lucru, voi spune si faptul ca termosemineul pe lemne poate functiona in paralel cu centrala termica deja existenta in casa.

Noi inca nu am incercat, insa stim ca acest aparat mai are o functie interesanta, si anume poate fi folosit si ca masina de gatit, daca in interiorul sistemului ii este montat un rotisor. Desigur, soacra mea nici nu vrea sa auda de asa ceva, de teama ca va raspandi miros de mancare in casa si ca ii va murdari geamul semineului. Pentru ea, termosemineul pe care l-am cumparat de la Qmag.ro este strict aparatul care ii incalzeste camera si care ii da o stare de bine ori de cate ori sta in fotoliu si priveste catre flacarile prietenoase ce danseaza exact asa cum a vazut ea prin filme.

Pentru informatii mai detaliate despre toate cele necesare cumpararii si instalarii unui termosemineu pe lemne va invit sa dati clic pe unul dintre linkurile din acest articol.