Aproape toti prietenii mei au prin case tensiometre de brat, insa ghinionul a facut ca atunci cand m-am simtit rau nici unul sa nu fie liber, sa imi pot masura tensiunea. Simteam ca imi ard obrajii si urechile si mi-am imaginat ca asta trebuie sa fie problema. Cum noi nu avem in casa tensiometru de brat, singura solutie rapida afost sa intru in prima farmacie care mi-a iesit in cale si despre care auzisem ca detine cel mai bun tensiometru digital de brat. Nu mai folosisem pana atunci, de una singura, tensiometre digitale de brat, asa ca sotul meu a profitat de faptul ca geamul farmaciei era deschis si m-a indrumat de la distanta (normal, tinand cont ca nu putea intra cu cainele acolo).

O doamna farmacista s-a revoltat imediat ca foloseam cel mai bun tensiometru digital de brat fara acordul lor, desi exista un afis mare pe care era scris ca oricine il poate utiliza. “Da, dar avem camere de supraveghere si nu e ok sa fiti vazuta singura langa acest tensiometru de brat”. I-am inteles punctul de vedere si i-am oferit placerea de a manevra aparatura. S-a dovedit ca nu aveam nimicde fapt, ca tensiunea mea era cum nu se poate mai buna, insa eu tot amramas cu spaima ca de la o anumita varsta corpul nu mai e ca la 20 de ani. Mi-a intrat in cap ideea ca trebuie sa am si eu in casa, daca nu unul dintre acele tensiometre digitale de brat inteligente, macar unul banal, cum are orice om. 

Stiu exact si locul de unde il pot comanda si nu vreau sa inchei acest articol pana cand nu va spun si voua ca exista un site unde oferta la tensiometre este atat de mare, incat poate acoperi necesarul spitalelor si cabinetelor medicale din tara. Dar isi mai bate cineva capul cu ele? Se mai implica cineva in cumpararea unor tensiometre bune?

“Sendо ADVANCE reprezintă tensiometrele electronice pentru măsurarea tensiunii arteriale la nivelul braţului. Cele trei avantaje care transformă Sendо ADVANCE în modelul pentru măsurări exacte sunt următoarele:

  1. Precizie extraordinară;
  2. Rezistenţă la utilizare îndelungată;
  3. Uşor de întrebuinţat – este prevăzut doar cu un buton

Datorită tuturor acestor avantaje și a garanției de 5 ani, farmaciile îl recomandă ca model preferat, cel mai ușor de utilizat acasă de oricine.”

sendo_advance_pic10