Îşi pierduse băiatul meu telefonul Samsung. Şi cum un puşti de 17 ani, cât avea atunci, nu poate umbla fără, a luat provizoriu din sertar un jaf de Motorola C 115, rămas prin casă din vremuri imemoriabile. Între timp s-a pierdut şi acest telefon, dar asta este dintr-o altă poveste. :))

Vorbea atunci cu o fată din alt cartier şi toată ziua străbătea oraşul cu tramvaiul, de dragul ochilor ei. Oricât de mulţi bani îi dădeam eu, Ionuţ prefera să meargă fără bilet, ca să rămână cu banii în buzunar, pentru un suc sau un dulce în plus (ştiţi şi voi cât iubesc fetele dulciurile).

Dar toate au un sfârşit. A venit şi ziua în care l-a prins controlul fără bilet. A încercat să îl mintă că nu are bani, pentru a scăpa de amendă. Controlorul, nervos, îl studiază din cap până în picioare şi spune:

-Cum să nu ai bani, mă? Ce, eu nu văd că o duci bine? Adidaşi Nike, tricou Nike, blugi de calitate… Îţi scriu amenda.

Inspirat, Ionuţ al meu scoate jaful de telefon şi îi spune:

-Nene, hainele astea le-am cumpărat demult, pe vremea când o duceam mai bine. Nu vezi cu ce telefon umblu? Crezi că nu îmi cumpăram un telefon şmecher dacă aveam bani?

Controlorul se uită la telefon şi începe să râdă:

-Hai, mă, dispari de aici! Şi data viitoare cumpără-ţi bilet.

La fel de inspirat a fost când mi-a spus să particip şi eu la concursul organizat pe digipedia.ro . Am câştigat o minge Lenovo pe care o voi ridica în seara asta, să aibă puştiul meu cum să rupă noii adidaşi Nike. :))

Tot datorită acestui site, datorită ploieşteanului Dragoş Şchiopu- Haotik.ro, am avut timp de o săptămână o tabletă Evotab, care m-a ajutat să răspund la comentarii şi să citesc mai des blogurile, fără să mă mai cert cu Ionuţ pentru fiecare minut “furat” din timpul rezervat lui la calculator.

Mulţumesc, DigiPedia.ro .