Atunci cand ti se strica smartphone-ul parca intreaga zi este ca si pierduta, stricata, cu un mood nu tocmai bun. Te-ai gandit vreodata cat de multe lasi in seama telefonului? Cu el faci destul de multe lucruri, poate chiar tii si pasul cu munca, activitatea ta zilnica. Cu un telefon stricat te vezi ca si legat de maini si de picioare.

Atunci cand ai nevoie de servicii profesionale si rapide de reparatie de telefoane nu uita de MobileFIX, cu pagina oficiala MobileFIX.ro.

Daca esti din Bucuresti mergi direct la service-ul gsm

Service-ul in cauza este in capitala. Repara rapid si cu profesionalism smartphone-uri iPhone, Samsung sau iPad. In plus, cei din aceasta echipa iti fac o constatare gratuita. Post interventie iti ofera si garantie.

Aici pot fi solicitate unele dintre cele mai cautate tipuri de servicii, de la cele de inlocuire de display la cele de inlocuie de sticla. Exista piese originale sau alternative mai accesibile, iar pentru fiecare in parte preturile sunt afisate si in pagina oficiala. Veti sti deci la ce sume sa te astepti.

Daca nu, bazeaza-te pe curierat

Pentru cei care nu sunt din capitala au o sansa de a colabora cu cei de la MobileFIX. Ai auzit despre aceasta echipa, dar ce faci daca nu esti din zona? Din fericire pentru acestia exista serviciul de curierat. Bazandu-se pe acesta pot trimite telefonul la reparat si in 3 zile il vor primi prin aceeasi metoda inapoi, reparat si cu garantie la activ.

Lasa-ti telefonul pe maini bune

Te cam framanta gandul ca iti vei lasa telefonul pe mana oricui. Ai date importante si confidentiale salvate. Asadar atunci cand ai anumite pretentii vei accepta doar colaborarea cu profesionisti in domeniu. Ei bine, cei de la MobileFIX nu te vor dezamagi in aceasta privinta. Vei descoperi aici o echipa competenta, care lucreaza sigur si rapid. Au si o interesanta politica de confidentialitate. Daa ai ajuns in service cu telefonul stricat si nu mai poti face setari sau mutari de fisiere fii fara grija. Acordul de confidentialitate oferit de cei de la MobileFIX te asigura ca datele tale sunt in siguranta.

Afla despre aceste servicii si din pagina oficiala. Pentru ca pe masura importantei pe care o acorzi telefonului tau vei dori sa fii foarte selectiv cu cei care ti-l repara, aici vei gasi ceea ce ce cauti.

Contact:

contact@mobilefix.ro

Calea Dudesti 196, vis-a-vis de AutoSoft, zona Dristor

Bucuresti