Ai petrecut cel puțin o zi din viața ta fără să-ți verifici telefonul? Sau ai fost în vacanță fără să faci poze? De la telefoane mobile inteligente, la monitoare pentru bebelusi, litieră automată pentru pisicuțe, navigare GPS sau roboți pentru aspirare  există tot felul de aparate și roboți domestici care au influențat mult felul în care trăim și fără de care nu am avea viața la fel de ușoară.

Există mai multe motive pentru care ai nevoie de un robot în casa ta. Iată câteva argumente care te vor convinge definitiv:

(.1.) Roboții te pot ajuta cu treburile casnice care nu-ți plac deloc. Cu siguranță te-ai săturat de treburile prin casă care se tot repetă de la o zi la alta, de la o săptămână la alta. Deleagă aceste activități unui robot specializat care le va face în locul tău iar tu vei câștiga mai mult timp pentru lucrurile care îți aduc bucurie și te interesează cu adevărat. Ce poate face un robot în casă? Aproape totul! Te trezeste dimineața, își aduce aminte să bei 2 litri de apă pe zi sau curăță casa în timp ce ești la serviciu. Tot robotul pentru curățarea ferestrelor te va ajuta să câștigi timp pentru a citi mai mult sau a-ți ordona bijuteriile.

(.2.) Robotul îți poate menține casa în siguranță. Un robot poate controla totul din casă (cu acordul tău), de la aparatul de făcut cafea la termostat, ușile de la intrare și camerele de supraveghere. Poți veghea asupra casei tale 24/7 de oriunde din lume pentru a te asigura că totul este în regulă, mai ales când copiii învață online de acasă sau câinele ori pisica rămân singuri acasă.

(.3.) Tehnologia te ajută să fii lângă oamenii dragi, mai ales atunci când prezența fizică nu este posibilă. Nu vei mai rata momentele speciale de acasă când vei călători în interes de serviciu. Dacă poți folosi teleconferințele la locul de muncă, le poți folosi și acasă. Astfel, se va diminua sentimentul de învinovățire că nu spui copiilor noapte bună în fiecare noapte din delegație sau că nu asiști la desfacerea cadoului din partea ta când nu poți participa la petrecerea aniversară.

(.4.) Roboții pot gestiona distracția din casa ta: îți furnizează știrile zilei, te ajută să organizezi petreceri sau întâlniri cu familia. Cu alte cuvinte, roboții aduc un plus de valoare în viața ta prin furnizarea materialelor educaționale pe care ți le dorești pentru tine și copiii tăi, inclusiv jocuri de familie.

(.5.) Deși poate că tehnologia pare incompatibilă cu persoanele în vârstă, ea te poate ajuta pe tine să le știi bine și în siguranță atunci când nu poți fi lângă ele. Bătrânii pot folosi roboți cu tehnologii intuitive și simple ce le vor da mai multă încredere în a duce o viață cât mai apropiată de idealul dorit.

Roboutique aduce inovația la domiciliu printr-o gamă largă de roboți ce te vor ajuta să ai mai multă grijă de sănătatea și starea de bine a familiei tale.