Skip to main content

Te strang pantofii? Iata un top al trucurilor care sa te ajute

Este binecunoscut cazul pantofilor care te strang. Desi sunt marimea potrivita, acestia iti dau batai de cap la primele purtari. Doar ca pe masura efortului din primele purtari confortul de care ai parte ulterior este castigul tau. Cel p[utin cand vine vorba de pantofii din piele, acestia se pot largi pentru ca ulterior sa te simti perfect purtandu-i.

Top trucuri pentru a largi pantofii

Apa inghetata sau pur si simplu sa bagi pantofii la congelator. Aceasta metoda ajuta pielea, prin fazele de la care trece cald-rece si invers, sa se muleze mai bine, sa se largeasca. Pentru un efect maxim, se poate opta pentru o punga de gheata introdusa in pantofi, impingand punga in zona din fata, la conturul degetelor.

Pana cand sa ii porti, probeaza-i in casa. Pur si simplu, in timp ce faci alte activitati, in timp ce esti in conversatii inedite cu amicele tale, pregateste pantofii cu pricina pentru a fi etalati intr-o buna zi. Ba mai mult, poti incerca sa ii incalti purtand in acelasi timp si sosete. Este un truc pe care femeile il aplica, in intimitatea casei. Nu este tocmai elegant sa te afisezi asa, insa odata cu sosetele pantofii se vor mula mai usor pe picior, iar la momentul purtarii ti se vor potrivi perfect.

O alta metoda este legata de produsele speciale de genul cremelor, menite sa faca piciorul sa intre usor in pantof. Astfel de aplicari pot inmuia usor pielea, ajutand la starea de confort in timpul purtarilor.

Nu te teme ca vei strica pantofii. De fapt, o pereche de incaltaminte de calitate, realizata din piele, nu va avea problemedaca aplici astfel de metode. De asemenea, trebuie sa tii cont de momentul ales pentru a purta pentru prima data o pereche de pantofi. Asa cum patinatoarele nu poarta o pereche de patine pentru prima data in cadrul unui concurs spre exemplu, nici pantofii eleganti nu sunt de ales a se purta prima data intr-un cadru festiv. Asta pentru ca se prea poate sa te lovesti de situatii ce te privesc de confort, genul durerii si a presiunii la zona picioarelor.

Mai cu seama cand sunt pantofi eleganti pentru femei ANNA CORI, ai incredere ca trecand de prima faza a purtarii, pe termen lung ti-ai castigat un aliat pe masura elegantei dorite. Mai mult decat pielea in sine ca material de baza pentru incaltarile create, la ANNA CORI se gasesc pantofi din piele lacuita, din piele intoarsa sau piele laminata. Pe toate gusturile de altfel. Intreaba in cadrul magazinelor ANNA CORI despre produsele lor si convinge-te singura despre cele mentionate. Le poti gasi in orasul tau sau disponibile online.

Nu regreta achizitia. Ar fi o mare greseala sa crezi ulterior ca o pereche de pantofi din piele nu trebuiau alesi. Poate fi o provocare sa gasesti confortul de a purta prima sau a doua oara o perechi de incaltaminte de acest gen. Castigul pe termen lung este insa legat de calitatea de care ai parte, confort si nu in ultimul rand eleganta ce te defineste la fiecare pas.

Comments
 • Claudia August 30, 2017 at 11:38 am

  Chiar mi-am luat luna aceasta o pereche de pantofi,eleganti,de la Anna Cori.Sunt confortabili. 🤗

  • Vienela August 30, 2017 at 11:40 am

   Si foarte frumosi toti, as spune eu. 😉

 • Dincolo de nori August 30, 2017 at 8:19 pm

  Trucurile funcționează și pt pantofi bărbătești? 🙂

  • Vienela September 9, 2017 at 8:09 am

   😀 Tu pui intotdeauna intrebari dificile. :p

 • Neprevazutul August 31, 2017 at 4:17 pm

  Ce truc tare. De fiecare data aveam probleme cu incaltamintea de piele nou achizitionata. Am sa incerc evident ! Multumesc !

 • cristina dragomir September 1, 2017 at 1:01 am

  Nu am incercat niciodata metodele de genul asta pentru ca am grija sa imi cumpar mereu incaltaminte potrivita ca marime, din piele, si cu un calapod potrivit formei piciorului meu. Mama in schimb mereu are probleme pentru ca isi cumpara acum pantofii si sunt perfecti si maine are picioarele umflate de nu ii mai intra in pantofi.

  • Vienela September 9, 2017 at 8:11 am

   Baiatul meu isi comanda intotdeauna incaltamintea de pe net si toti pantofii i se potrivesc perfect. Mie mi s-a intamplat de multe ori sa ii probez in magazin si acasa sa descoper ca erau prea mari, prea mici, prea cine mai stie cum. :)))

 • Izabela September 2, 2017 at 4:39 pm

  O să încerc pe pantofii de la nuntă. I-am purtat doar atunci şi au trecut deja doi ani. Mă tot “ceartă” soţul cu fiecare ocazie :))))

  • Vienela September 9, 2017 at 8:12 am

   Hi, hi, am si eu cateva pereche de pantofi pe care i-am purtat doar o singura data si, desigur, mereu se fac glume in casa pe seama lor. :)))

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.