Daca visul tau este de a ajunge pe litoralul mediteranean al Turciei, atunci Antalya este statiunea ale carei oferte ar trebui sa le ai in vizor. Iti ofera numeroase oportunitati privind petrecerea vacantei, fiind un oras pitoresc, atractiv, ce impresioneaza prin strazi intortocheate, prin bulevarde captusite de palmieri, dar mai ales de locatii de cazare constand in hoteluri cu servicii ireprosabile.

Un sejur in Antalya este oricand o idee buna de vacanta si poti avea in vedere si tu oferte de cazare avantajoase prin OcaziiTuristice.ro. Datorita investitiei realizate in tehnologie, agentia iti pune la dispozitie oferte de la toti furnizorii, deci ai sanse maxime sa gasesti o oferta pliata pe bugetul si nevoile tale.

Poate ca deja ai pus ochii pe o oferta turistica sau inca esti in tratative legate de zona in care vrei sa iti petreci concediul. Daca alegi sa pornesti in recunoasterea orasului, atunci poti avea in vedere un hotel cu o localizare cat mai avantajoasa pentru tine. Poti vizita portul turistic al Antalyei, deosebit de atractiv pentru turisti. De altfel, constituie o optiune pentru tine cartierul vechi, fermecator prin infatisare si arhitectura. Nu esti privat nici de plajele incantatoare ale Antalyei, un refugiu excelent de vara pentru tine daca te afli in cautarea naturii.

Daca esti un turist mai comod, poti sa ai in vedere o oferta de sejur Antalya care vizeaza un hotel de oras, cu plaja inclusa. Iata 2 oferte atractive in acest sens de tip all inclusive, in portofoliul de ocazii ale site-ului mentionat.

Hotel SeaLife Family Resort constituie o optiune convenabila pentru turistii care planuiesc sa se bucure de soare intrucat plaja este situata la doar 50 de metri fata de unitatea de cazare. Aceasta include saltele, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja. Constituie o oferta la indemana mai ales pentru familisti intrucat asigura facilitati si conditii atat pentru adulti, cat si pentru copii. Hotelul dispune de tobogane cu piscina, spa, centru wellness, club pentru copii, piscina in aer liber, restaurant, dar si facilitati pentru cei cu mobilitate redusa.

Grand Park Lara, Porto Bello Resort and Spa si Aska Beyview Resort sunt alte exemple de hoteluri tip all inclusive spre care cei interesati se pot orienta. Utilitatile si avantajele pe care le prezinta fiecare se gasesc in detaliu pe site-ul OcaziiTuristice.ro.

Desigur ca lista de oferte este mult mai extinsa. In functie de categoria de cazare dorita, fiecare se poate orienta dupa o optiune cat mai convenabila. Orienteaza-te pe site-ul agentiei mentionate pentru a te pune in tema legat de costurile extra pe care un astfel de sejur le implica. Spre exemplu, la unele baruri consumatia este inclusa in pretul sejurului, la altele este contracost.

Ai in vedere si aeroporturile de pe care poti decola pentru a fi cat mai la indemana pentru tine. Te poti orienta dupa cazare raportandu-te si la locul de plecare. In principal, ofertele de pe site-ul ocaziituristice.ro vizeaza orase precum Bucuresti, Iasi, Timisoara sau Suceava.