Am avut aseara musafiri veniti pe neasteptate, insa nu regret ca m-au dat jos din pat la jumatatea filmului, caci am aflat lucruri interesante discutand cu ei. De la banala conversatie despre vreme si despre pisicutele mele am ajuns sa le povestesc mai apoi cum Miti se cocota candva pe biblioteca si cum sarea intr-o clipita pe perdeaua din sufragerie, pana cand a facut-o franjuri. De acolo nu a mai fost decat un pas pana la a vorbi despre renovarea apartamentului si despre tavane extensibile 3d. Nu auzisem de asa ceva si nu imi imaginam cum sunt, asa ca ne-am uitat impreuna pe internet, ca sa ma lamuresc.

Puteti da clic pe linkul de mai sus, caci va duce pe pagina unde eu am petrecut aseara minute bune imaginandu-mi cum ar arata sufrageria mea daca as opta (si o voi face candva) pentru tavane extensibile 3d. S-au cam dus vremurile in care toata lumea cunostea si folosea doar tavane extensibile drepte. Acum, datorita faptului ca tehnologia avanseaza permanent, putem alege tavane extensibile cu care sa acoperim orice forma dorim. In acest fel nu doar ca vom avea o casa moderna, dar o putem face sa fie unicat, sa aiba tavane cum nu mai are nimeni.

Nu exagerez cu nimic. Am vazut pe internet imagini cu tavane extensibile 3d in cercuri, valuri, conuri, cub, piramida, arcade, cu aspect pietruit sau cu forme multiple. Am convingerea ca acesta este doar inceputul, ca pe viitor imaginatia omului va putea realiza orice ne va trece prin cap. Chiar ne-am distrat aseara, eu si musafirii care mi-au vorbit despre acest soi de tavan, imaginandu-ne diverse lucruri. Ei se gandeau la un amestec de forme geometrice unic, iar eu, cu chef de joaca, le-am vorbit despre cai verzi pe pereti.

Sau pe tavan, daca vreti. Imi si imaginam cum ar arata niste cai verzi galopand pe tavan, astfel incat de cate ori omul sta lungit in pat, sa ii vada si sa isi aminteasca faptul ca uneori visele pot deveni realitate daca suntem destul de indrazneti si de motivati. Voi ce tavane extensibile 3d ati alege?