Anul acesta, mai mult ca oricând, m-am implicat în viețile nepoților mei. Timpul nu îmi permite să petrec pe cât de multă vreme mi-aș dori în compania micuților, însă printre picături tot reușesc să îi salut, să îi întreb una-alta, să mă joc cu ei, să le scriu povești sau să le ofer mici cadouri. Ultima dată când i-am văzut triști, cu ochii înlăcrimați și cu reproșul agățat pe chip a fost sâmbătă, când toți adulții au mers la o petrecere, iar copiii au rămas acasă. Le-am promis că le vom cumpăra o tablă magnetică și, dacă sunt cuminți, poate și un flipchart de calitate, că tot își doresc de mult timp așa ceva.

Ideea de a cere tablă magnetică și flipchart le-a venit după ce au văzut niște poze cu băiatul meu, din vremea când a participat la nu mai știu ce eveniment. Micuți fiind, încearcă să își imite vărul în tot ceea ce face, iar noi îi încurajăm de fiecare dată (cu excepția zilelor când vor să stea prea mult timp la calculator :D ). În rest, intru cu mare plăcere în orice magazin de birotică și papetărie, fie el online sau offline, pentru a cumpăra diverse lucrușoare pentru cei mici. Întotdeauna mi-au plăcut aceste magazine și încă nu m-am vindecat.

Cumpăr pentru nepoți, cumpăr și pentru mine măcar un caiet, o agendă, un pix, o cutie de creioane colorate. Bine-nțeles că, până la urmă, toate ajung pe biroul nepoților, dar plăcerea de a atinge lucruri noi de birotică sau papetărie este mult prea mare pentru a renunța la ea. Unul dintre magazinele mele preferate este Zenon. Este foarte bine aprovizionat, prețurile sunt bune, iar livrarea se face în 24 – 48 de ore maxim, lucru demn de menționat, căci tare enervant este să dai o comandă și produsul să îți vină după mult timp.

tabla_magnetica_60_x_45_77es-78

La Zenon pot găsi aproape orice înseamnă birotică sau papetărie. Pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun vom comanda produse puțin mai scumpe decât comandăm de obicei, dar mult mai ieftine decât sunt pe la alte magazine. Dorințele nepoților sunt literă de lege, mai ales că de aceasta dată vor contribui și părinții lor la cumpărarea de tablă magnetică și flipchart de calitate.

flipchart_magnetic_smart