Aveam salvată în calculator o poză pe care ţineam neapărat să o vadă băiatul meu. Nu îmi aminteam însă sub ce nume am salvat-o şi aşa se face că s-au derulat sute  de poze, sub ochii uimiţi ai copilului, până când am găsit-o. Cu această ocazie, Ionuţ a remarcat că am făcut o obsesie pentru biblioteci şi becuri. Jumătate din pozele pe care le-a văzut la mine sunt cu aceste obiecte. Să nu îl credeţi! Îi place să exagereze uneori. Seamănă cu mama lui. :))

M-am oprit o clipă, doar pentru a-i arăta o altă bibliotecă. E vina mea că în fiecare zi găsesc alta, mai frumoasă? De data aceasta, ceea ce am găsit nu este bibliotecă, însă ar putea fi. Normal că mi s-ar transforma casa în junglă dacă băieţii mei mi-ar lua în seamă toate ideile, toate nebuniile care îmi trec prin cap. Dar spuneţi voi, dacă tot am aflat cum se procedează pentru a face “scoarţa de copac” din aracet şi hârtie igienică, nu ar fi păcat să mânjesc sticluţe, în loc să îmi fac o bibliotecă? Trebuie doar să aflu din ce material se face interiorul. Şi să îi conving pe băieţi că este treabă uşoară. :))

 

 

Sunt un nebun inofensiv, care vrea să fie lăsat să viseze. Poate că selectez poze cu becuri şi biblioteci tocmai pentru că acestea sunt lucrurile care îmi lipsesc. Nu că nu aş avea, dar vreau ceva deosebit… De exemplu, becuri care să lumineze precum soarele la amiază sau măcar să stea sub ochii mei, pe birou.

 

 

Presimt că în seara asta, după ce vor vedea postarea şi vom discuta despre noile mele idei, toţi trei vom ieşi cam şifonaţi. Probabil vom arăta precum struţii din imagine. :))

 

Imaginile sunt luate de pe Pinterest.