Stilimobil.ro te ajuta sa te muti usor in apartamente de calitate!

Mutatul intr-o locuinta noua poate fi o experienta cu adevarat obositoare, mai ales daca nu ai ceva concret in minte. Cei care au folosit in trecut stilimobil.ro si cei care aleg in prezent aceasta platforma imobiliara au parte de o alta poveste. Este foarte usor sa gasesti apartamente Iasi prin intermediul platformei stilimobil.ro, deoarece gama de preturi se pliaza pe orice fel de buget.

Ce fel de anunturi se gasesc pe stilimobil.ro?

Clietii pot sa gaseasca apartamente 2 camere Iasi, cu 3 camere sau 4 camere la preturi mai mult decat atractive. Ce cauta tinerii din Iasi?

In general familiile formate din persoane pana in 35 de ani cauta apartamente noi Iasi, deoarece acestea dispun de toate functiile moderne si uneori sunt mobilate la cheie.

Avantajele achizitionarii unui apartament finisat la cheie

Dincolo de faptul ca proprietarul are posibilitatea sa isi personalizeze apartamentul asa cum doreste, unul dintre avantaje este ca stie inca din stadiul de proiect ce mobila sa isi aleaga pentru bucatarie sau living, ce culoare sa aiba covorul in raport cu parchetul. Toate acestea se pot pregati din timp, iar imediat dupa predare noul proprietar se poate muta fara sa mai fie nevoit sa inceapa atunci vizitele pe la magazinele de bricolaj pentru alegerea robinetilor, usilor, a parchetului si fara sa mai fie nevoit sa apeleze la meseriasi de ocazie.

Achizitia unui apartament finisat la cheie, singura preocupare a proprietarului ramane alegerea mobilei si a produselor pentru utilarea si dotarea locuintei. Din momentul receptiei apartamentului, acesta dispune de toate utilitatile si confortul necesare locuirii. In cazul in care apartamentul este achizitionat pentru inchiriere, proprietarul poate incasa chiria inca din prima luna a contractului.

In cadrul unui complex in care apartamentele se predau finisate la cheie, toti proprietarii vor cumpara apartamentul in acest mod. Astfel, lucrarile de finisare a altor apartamente nu vor fi un factor disturbator. Intr-un imobil in care apartamentele se predau semifinisate, amenajarile pot dura si ani de zile in functie de resursele financiare si de timp de care dispune proprietarul, in functie de ritmul vanzarilor, iar acest lucru poate crea disconfort pe o perioada lunga de timp pentru familiile recent mutate in imobil – galagie, praf, “santier” pe scara blocului.

Achizitia unui apartament finisat la cheie in stadiul de proiect permite alegerea finisajelor dintr-o gama variata propusa de dezvoltator imediat dupa achizitie. In caz contrar, daca apartamentul nu este finisat, rezultatul va fi unul neprevazut si pe parcurs pot sa apara situatii neplacute, spre exemplu termenul de finalizare a lucrarilor. In plus, echipele de muncitori sunt greu de gasit si trebuie supravegheate atent pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Exista o multime de ansambluri Iasi care sa ofere tot confortul necesar unei familii moderne care isi doreste liniste si siguranta. De multe ori aceste locuinte la cheie castiga teren si datorita locatiei. Aceste ansambluri rezidentiale noi propun locuri de joaca, parcari private, iar unele au chiar si propriul paznic cu bariera auto care permite accesul doar locatarilor pe baza de cartela.

Apartamentele din Iasi reprezinta o afacere foarte buna, chiar daca nu sunt achizitionate pentru uzul propriu, apartamentele pot fi fructificate in locuri de inchiriat pentru studenti sau familii care cauta un loc stabil. De asemenea, orasul Iasi este foarte promitator din multe aspecte, deoarece ofera locuri de munca, siguranta, iesiri rapide in locuri verzi, curatenie si multe atractii turistice si locuri de cultura.

Deja foarte multe persoane se gandesc sa renunte la viata de capitala in favoarea orasului Iasi, un oras al istoriei si originilor romanesti. Apartamentele din Iasi sunt o investitie buna!