Stau la parterul unui bloc – am nevoie de camera de supraveghere?

In zilele noastre siguranta are un alt reper. Nu te mai bazezi pe faptul ca oamenii sunt corecti, onesti si au calitati umane. Efectiv pui raul in fata si te gandesti ce s-ar intampla daca…Ai insa atat de multe abordari privind modul in care iti asiguri casa, de la o asigurare efectiv impotriva furtului, pana la montarea tamplariei de calitate si a unui sistem de supraveghere.

Pentru cei care locuiesc la bloc, chiar daca spatiul este unul comun – scara blocului, perimetrul din jurul blocului – se poate monta o camera supraveghere. Ai nevoie de acordul a cel putin jumatate+1 a locatarilor. Cat despre achizitia unui astfel de sistem regasesti la comenzi.ro variante diverse dintre care sa alegi.

Ce camera de supraveghere ai nevoie

Cei care locuiesc la parter, mai ales in varianta unui bloc cu parter nu foarte inalt, adica ce ofera acces imediat la geam, balcon, o camera de supraveghere ar putea fi parte din planul de a crea o mini fortareata. Cel putin sa descurajezi pe cei care ar indrazni sa sparga locuinta, sa ai dovada clara a celui care face asta, camera de supraveghere te ajuta negresit.

Ai nevoie de una din gama celor de exterior, care sa reziste daca este expusa intemperiilor sau cel putin la temperaturi fluctuante, caci locul ales de amplasare trebuie sa fie o zona mai ferita, nu in bataia directa a soarelui sau a ploii.

La COMENZI.RO sunt usor de gasit. Astfel de camere sunt de altfel o categorie distincta. Acest furnizor pune la dispozitie modele de marca, PNI, VEYO sau Hikvision daca simti ca ai avea mai multa incredere in calitatea unui produs in functie de brand. Poti alege camere cu rezolutie FULL HD. Depinde si ce interes ai: sa captezi imagini clare in conditii de noapte, sa poata fi usor recunoscut chipul persoanelor sau vizibil numarul de inmatriculare. Regasesti in acelasi stoc, de la aceasta sursa, chiar si camere de tip vizor.

Daca in schimb toti locatarii sunt de acord cu montarea acestui tip de sistem, totul se complica. Vor fi necesare un numar mai mare de camere, montate strategic atat la intrarea in bloc, cat si pe scari si la fiecare etaj, in interior, dar si la exterior. Totusi este cazul ideal, ca astfel de camere sa aiba mai multe unghiuri de supraveghere.

Atunci cand este vorba de siguranta ta, nu ai de ce sa dai inapoi. Alege ceea ce in mod sigur iti sporeste confortul casei. Daca nu stii ce ar fi mai potrivit conform perimetrului pe care doresti sa il ai supravegheat cere consultanta din partea echipei comenzi.ro. Contact aici:

031-0050198 (3 linii)