Eram copil si mergeam des in vacanta de vara la un siloz aflat intr-un cartier marginas al orasului, pentru a urmari si “vana” cu prastia gugustiucii ce cautau boabe de grau ( nu va ingrijorati; nu reuseam niciodata sa ii ating). In drum spre acest siloz, treceam pe langa o curte mare, in spatele careia se inalta falnica o cladire cu geamuri mari, in care soarele batea intreaga zi. Pe frontispiciul cladirii, cateva litere aurii, asteptand ca trecatorii sa se minuneze de stralucirea lor. Nu stiam ce este cu acea curte, cu acea clarire, cu acele litere, si foarte mult timp nici nu m-am intrebat. Abia intr-una din ultimele zile ale vacantei de vara mi s-a desteptat curiozitatea, probabil datorita faptului ca vreme de cateva luni nu aveam sa mai trec pe acolo. 

 Am oprit un domn care tocmai intra pe poarta si, plina de indrazneala, l-am intrebat ce se intampla in acea cladire. M-a privit uimit si mi-a spus zambind ca acolo era sediul ACR, Automobil Clubul Roman. Asa am aflat ca masinile nu doar circula pe strada, purtand oamenii acolo unde au nevoie, ci au si cluburi. De aici si pana la a afla ca masinilor li se fac inspectii tehnice periodice, ITP, autorizate de catre RAR, registrul auto roman, nu a mai fost decat un pas. Mult mai tarziu am inteles bine ce inseamna acest lucru si tot tarziu am inteles de la prietenii care aveau masini cat este de important ca statia ITP sa fie cat mai aproape de casa, dar si sa aiba preturi bune.

 Am prins in aceasta viata doua epoci total diferite, una parca de ev mediu, iar cealalta total opus, ultrafuturista, asa ca ma simt in masura sa vorbesc despre avantajele aduse de internet in toate domeniile de activitate, inclusiv despre usurinta cu care astazi putem afla unde este localizat un anumit sediu, cat este de aproape/departe de noi, cat de usor este sa gasim un numar de telefon la care sa ne putem programa pentru a ne rezolva problemele.

Dar de ce sa pierdem timp facand toate astea, cand exista un site ce ne poate oferi toate informatiile dorite, la doar un clic distanta? O echipa de specialisti se ocupa zilnic de actualizarea datelor de interes general, oferind tuturor celor interesati detalii despre fiecare statie ITP din tara, cu locatia exacta pe harta interactiva, cu adresa completa si numarul de telefon la care pot fi facute programarile. Cei care au nevoie, oriunde in Romania, de o inspectie tehnica periodica, daca se apuca si Cauta pe statiiITP.ro, cu siguranta vor aprecia acest site si munca depusa de echipa care il administreaza.

poza-roti-1

 Dupa cum spun chiar dumnealor, avantajul major al celor ce viziteaza si se aboneaza la acest portal este ca pot vedea in mod detaliat prezentari video si galerii de imagini, astfel incat fiecare sa isi poata face o idee cat mai clara in legatura cu dotarile statiei ITP aleasa pentru inspectia tehnica periodica. In plus, abonarea aduce dupa sine aflarea in timp record a reducerilor de pret practicate de statiile ITP din tara, lucru care mi se pare foarte important, in conditiile in care totul ni se pare atat de scump.