Statii de incarcare masini electrice pentru uz privat

Tot mai multa lume opteaza pentru masinile electrice si asta consider ca este un lucru bun, pentru ca ele vin cu o multime de avantaje. Dupa cum probabil stii deja, sunt tari care au stabilit anumite date pana la care oamenii vor mai putea cumpara masini alimentate cu motorina sau benzina. Accentul se va pune in viitor pe mainile electrice, motiv pentru care astazi am decis sa vorbesc pe blog despre statii de incarcare masini electrice pentru uz privat, caci este si va fi in continuare nevoie de ele daca optezi pentru o masina electrica.

Dar sa vedem intai de ce am ales sa iti recomand statiile de incarcare a masinilor electrice pentru uz privat comercializate in magazinul online eorion.ro. In primul rand pentru ca raportul dintre calitate si pret este unul excelent, lucru demn de luat in calcul atunci cand cumperi un produs, mai ales ca este vorba despre un produs cu o valoare destul de mare. Pe langa acest factor important, as mai adauga faptul ca poti primi oricand consultanta de specialitate pentru cazul in care nu te pricepi foarte bine.

Mai mult, aceste statii de incarcare masini electrice pentru uz privat si casnic au toate certificate de calitate si garantie atasate, adica le vei primi odata cu produsul ales. Livrarea se face in aproximativ 14-21 de zile. Produsele ajung la tine in ambalaje securizate pentru a evita orice fel de problema care ar putea aparea pe drum si care ar putea pune in pericol produsul in sine. Tin sa mai mentionez si faptul ca transportul este gratuit la produsele cu o valoarea mai mare de 150 de lei.

De ce sa folosesti o statie de incarcare a masinii electrice acasa? Pentru ca este mult mai confortabil, desigur. Acest tip de statii ofera o incarcare sigura si rapida care este fiabila pentru orice vehicul electric si, desigur, totul in conformitate cu standardele internationale ale momentului. Statiile de incarcare a masinilor electrice pe care am ales sa ti le recomand sunt produse de cea mai buna calitate posibila, avand grad de protectie sporit, ceea ce le face sa fie rezistente la factorii de mediu.

Ce inseamna acest lucru in cuvinte simple? Ei bine, o asemenea statie de incarcare masini electrice pentru uz privat poate fi folosita atat in interiorul garajului, de exemplu, cat si in exterior, acolo unde factorii de mediu ar putea afecta produsul daca nu ar avea respectiva protectie (IP55). Aceste statii de incarcare electrica mai au, in plus, si o protectie care le ofera un grad sporit de rezistenta la impact, garantand astfel rezistenta produsului si durabilitatea sa.

In randurile de mai jos iti voi prezenta cateva asemenea statii de incarcare masini electrice pentru uz privat, ca sa intelegi mai bine ce sunt, cum functioneaza si de ce merita sa comanzi o asemenea statie daca ai o masina electrica.

Statie de incarcare electrica I-CON Wallbox, Autostart, 4,6kW, conector T2 antivandal cu obturator, Gewiss GWJ3001A

Aceasta statie de incarcare electrica poate reprezenta cea mai buna solutie pentru incarcarea masinilor electrice deoarece poate fi alimentata la 220-230V (priza incarcare EN 62196 – tip 2). Puterea maxima de incarcare este de 4.6 kW. Statia are dimensiuni reduse si are un aspect elegant si compact. Incarcarea se face rapid si in siguranta. Statia auto Gewiss GWJ3001A a fost echipata cu selector manual, lucru care iti permite sa poti regla puterea de incarcare dupa cum urmeaza 100% – 60% – 30%. Acest produs modern a fost de asemenea dotat cu un dispozitiv de tip DC Leak 6mA care protejeaza perfect impotriva scurgerilor de curent continuu, lucru pe care trebuie sa il iei neaparat in considerare.

Mai multe detalii despre aceasta statie de incarcare a vehiculelor electrice poti gasi chiar in magazinul online eorion.ro.

statie de incarcare electrica

Statie de incarcare electrica I-CON PREMIUM Wallbox, Autostart DLM + Bluetooth, 11kW, LED indicator,conector T2 antivandal cu obturator, Gewiss GWJ3303A

Dupa cum stim cu totii, orice produs de pe acest pamant are o anumita valoare. Daca este sa ne referim strict la statiile de incarcare electrica de pe site-ul eorion.ro, trebuie sa spun ca statiile pe care firma le comercializeaza au pretul stabilit in functie de ceea ce ofera. Pentru o masina electrica, statia prezentata mai sus poate fi perfecta, insa cea despre care voi vorbi in randurile urmatoare vine cu cate ceva in plus, lucru care o face mai pretioasa, desigur.

Acesta statie de incarcare are atat autostart DLM, cat si bluetooth, 11kW, are un conector T2 antivandal cu obturator si LED indicator. Statia poate fi incarcata la 380-400 V (priza incarcare EN 62196 – tip 2), cu o putere maxima de incarcare de 11kW. Desigur, pretul ei este mai mare decat al celei prezentate mai sus, insa eu cred ca merita daca se potriveste mai bine nevoilor tale. In rest, toate specificatiile tehnice oferite la prima statie prezentata sunt valabile si pentru cea pe care o poti vedea in imaginea de mai jos.

Tin sa mai specific si faptul ca toate statiile de incarcare electrica masini electrice pentru uz privat care se vand in magazinul online eorion.ro reprezinta marca inregistrata eOrion. Poti oricand sa soliciti detalii despre produsele lor, dar si consultanta tehnica de specialitate direct de la profesionistii firmei. Tot pe site vei gasi si alte produse conexe, in caz ca ai nevoie.

Pentru mai multe detalii, poti folosi datele de contact ale firmei:

Infoline: 0744.331.414

Program Luni-Vineri: 7-18

E-mail info@eorion.ro

Adresa 430013 Baia Mare, Bd. Bucuresti 108

Plata poate fi facuta numerar la sediu, ramburs, prin virament bancar sau online cu cardul.