Sporturi de vară cu echipamente Decathlon pentru copii

Vara, mai mult ca oricând pe parcursul anului, omul are nevoie să facă sport, să se bucure de natură și de o sănătate de fier. Copiii, prin chiar natura lor, au nevoie să facă foarte multă mișcare, să își consume energia și să se dezvolte armonios. Învață-i totul despre sporturi de vară cu echipamente Decathlon pentru copii. Petreceți măcar o zi din săptămână făcând sport împreună, bucurându-vă de clipe memorabile în familie.

Am pregătit o mică selecție de articole sportive de la Decathlon pe care le poți cumpăra pentru copil. Ajută-l să fie sănătos, puternic și să aibă spiritul unui adevărat sportiv. Echipamentele de la Decathlon îndeplinesc toate condițiile necesare pentru ca orice copil să poată face sporturi de vară în deplină siguranță.

ROLE PLAY3 ROZ-MOV COPII OXELO

Nu există copil căruia să nu îi placă să se plimbe pe role. Trebuie doar să ai răbdare, să îl ghidezi și să îl sprijini până când capătă suficientă încredere în sine pentru a se stabiliza și a putea să le folosească fără să cadă. Copilul învață foarte ușor, mult mai ușor decât un adult. Bucuria pe care o simte atunci când se plimba pe role este incredibilă. În plus, făcând sport copilul se dezvoltă frumos, își întărește musculatura, învață să respire corect și poate socializa cu grupurile de copii care practică același sport, la fel cum poate să se distreze alături de părinții săi, dacă și lor le place să patineze. Vei găsi acest model de role pentru copii și în culoarea albastră.

Sporturi de vară cu echipamente Decathlon pentru copii

BICICLETĂ MTB ROCKRIDER ST 500 24″ GALBEN FLUO COPII 9-12 ANI BTWIN

Orice om care a mers vreodată pe bicicletă știe cât de plăcută este această activitate sportivă și cât de multe beneficii poate oferi. Îmi amintesc de o vară în care fiul meu aproape că nu a mers pe propriile sale picioare, căci era toată ziua pe bicicletă. Mergea în parc pentru a face concurs cu prietenii săi. Chiar și rămas fără frână la bicicletă, tot nu s-a putut abține să nu participe. A folosit picioarele pe post de frâne, ceea ce a făcut ca la finalul zilei aproape să nu mai aibă talpă la pantofii sport. Povestea este undeva pe blog. Ajută-ți copilul să rămână cu amintiri de neuitat.

Alege o bicicletă de calitate de la Decathlon. Nu uita să comanzi și casca de protecție.

Sporturi de vară cu echipamente Decathlon pentru copii

ARIPIOARE ÎNOT PORTOCALIU COPII 11-30 KG NABAIJI

Dintre sporturile de vară pe care le recomand atât pentru copii, cât și pentru adulți, nu putea să lipsească înotul. Mi se pare că este cel mai complex sport. Înotul pune în mișcare toate grupele de mușchi, te ajută să te coordonezi foarte bine, dar și să menții o greutate ideală. În plus, jocurile de apă alături de familie și prieteni sunt o sursă inepuizabilă de distracție. Dacă nu face înot de performanță, oferă-i copilului tău sansa de a se menține sănătos și de a se distra în siguranță cu ajutorul aripioarelor de înot de la Decathlon.

Desigur, există o mulțime de alte sporturi de vară cu echipamente Decathlon pentru copii. Intră în magazin pentru a descoperi toate oportunitățile pe care acest renumit și apreciat brand le oferă clienților săi. Vei găsi atât echipamente pentru copii, cât și pentru adulți, pentru ca întreaga familie să se bucure de sporturi de vară practicate în deplină siguranță.

Vara asta, ia sportul cu tine în vacanță!

decathlon.ro