Misterul femeii, spiritul glamour, etern fascinant, îndelung cântat de poeți, incitant pentru orice bărbat viu, din instinct afișat de către orice doamnă sau domnișoară, poate fi astăzi parțial dezvăluit, dacă și numai dacă cei interesați accesează paginile bine structurate ale magazinului online Glamourshop. La vederea frumoaselor rochii de seara, elegante și moderne, femeile nu se vor putea abține să nu viseze la ele, mai ales că se apropie ziua de 8 Martie, iar bărbații se vor grăbi să le încurajeze, știind că o femeie bine îmbrăcată este o femeie fericită, ce răspândește în jurul ei zâmbete și bunătate.

rochie-voal-neagra-cu-trena

După cum bine spun cei de la Glamourshop, femeia trebuie să fie frumoasă și elegantă pe tot parcursul zilei, nu numai seara. Din acest motiv, magazinul lor este gândit pentru toate momentele importante, de la serviciu, cumpărături și până la serile petrecute în club sau la restaurant. Chiar înainte de a vedea ținutele pe care le-au pregătit pentru noi, acest magazin online mi-a atras atenția prin câteva cuvinte postate pe pagina de facebook: ”haine în pas cu moda, vremea și criza financiară”.

Curiozitatea m-a împins să îmi arunc un ochi pe pagina cu rochii casual. Aproape că nu îmi mai venea să plec de acolo. Atâtea modele, atâtea culori, atâtea materiale, care mai de care mai elegante, mai incitante, mai atrăgătoare. Cum s-ar putea decide aparținătoarele sexului frumos? Pe care să o aleagă? După îndelungi lupte interioare, am reușit să aleg o rochie care dezvăluie și ascunde în același timp. În sinea mea, m-am simțit deja ca o divă cu priviri misterioase, cu zâmbete promițătoare, cu mers elegant, de felină sigură pe ea.

rochie-neagra-pentru-serviciu

Până și la categoria rochii de office am zăbovit îndelung. Pagină după pagină, mi s-au perindat prin fața ochilor încântați rochii de toate culorile și modelele, rochii importate din Anglia, Germania, Italia și Franța. Ah, câtă comori se ascund în acest magazin! Cât de mult aș dori să pot măcar proba toate aceste rochii! Nu trece mult timp și descopăr că pe Glamourshop există, la liberă alegere, fuste scurte, fuste lungi, jachete, bluze, tricouri, jeanși, egări și lenjerie. Un magazin cu tot ce și-ar putea dori o femeie. Totul este împărțit pe categorii. Nu au fost uitate nici topurile, nici accesoriile, fără de care ținuta unei femei nu este completă.

rochie-evazata-neagra-cu-trandafiri-rosii

Dar ce ați spune, dacă ați afla că Glamourshop oferă mult mai mult? Pentru a-și fideliza clienții, oferă puncte de loialitate ce pot fi schimbate în cupoane cu diferite valori, ceea ce duce la un discount semnificativ la următoarele cumpărături. Recomandând altor persoane magazinul, clienții obțin vouchere foarte ușor: noul client face comanda, scrie adresa de mail (în dreptul butonului ”nume sponsor”) a celui care i-a recomandat magazinul, iar clientul ce a făcut recomandarea obține imediat un voucher pentru cumpărături.

Nici bloggerii nu au fost uitați. Glamourshop.ro le oferă posibilitatea de a deveni afiliați, cu câștiguri de până la 10 %, cu o perioadă recurentă de maxim 12 luni. Spre deosebire de alte magazine online, Glamourshop se laudă și cu un blog bine structurat, în care puteți găsi păreri, sfaturi și noutăți venite din partea experților colaboratori. Tot acolo vă puteți spune părerea și oferi sugestii.

V-am vorbit despre prețuri? Ei bine, prețurile sunt de criză, pentru toate buzunarele, așa că vă sfătuiesc să nu mai stați pe gânduri, ci să alegeți ceea ce vă place din magazinul Glamourshop.ro. Să încercăm să luăm decizii glamour, pentru femei ca noi, femei ce trăiesc în spiritul glamour pentru că au o personalitate glamour!

glamourshop