Cu totii ne dorim o locuinta cat mai bine aranjata si dotata cu fel si fel de gadget-uri care sa ne faca viata de zi cu zi mai usoara.

Fie ca locuim la casa ori la bloc, propria locuinta trebuie sa ne asigure tot confortul necesar astfel incat zi de zi sa ne putem bucura de momente pline de bucurie si relaxare, in special dupa o lunga zi la job cand avem nevoie sa ne incarcam bateriile pentru o noua zi.

Evolutia tehnologiei ne-a adus numai bucurii in toate domeniile, deci si pentru casa. In ziua de azi ne putem utila casa cu tot felul de produse inteligente si moderne care ne ajuta dupa cum am spus si ceva mai sus, sa ne faca viata mai usoara.

De la prize si intrerupatoare inteligente cu touch si pana la becuri ce pot fi actionate din telefon ori telecomenzi si hub-uri, toate acestea dar si multe altele pot fi achizitionate astazi la preturi foarte mici si cu ajutorul catorva click-uri.

De exemplu pe site-ul celor de la Xsmart.ro, gasiti o gama foarte variata de intrerupatoare inteligente cu touch, ce pot fi actionate chiar si din telefon cu ajutorul unei aplicatii care este compatibila atat cu sistemul de operare Android cat si cu iOS.

Xsmart.ro ofera dupa cu am precizat o gama variata de intrerupatoare inteligente, toate la preturi foarte accesibile, fiind doar cu putin mai scumpe decat un intrerupator clasic, dar mult mai eficiente. Preturile variaza de la 49 de lei pana la 105 lei, in functie de functiile sale ori de numarul de intrerupatoare, practic daca este simplu, dublu sau triplu.

Un foarte bun exemplu de intrerupator cu touch este intrerupatorul triplu RF cu touch, tip cap scara cu panou de sticla si telecomanda, care poate fi montat oriunde pe perete, fara a mai necesita fire. Acesta se conecteaza prin tehnologia WiFi la panoul central care este inclus in pachet, asa ca nu necesita decat inlocuirea bateriei si cam asta este tot.

Intrerupatoarele dar si celelalte produse inteligente comercializate de Xsmart.ro sunt ideale pentru cei care iubesc un design interior modern ori simplist datorita design-urilor simple dar foarte moderne in acelasi timp ale acestor produse smart.