Se pare ca in zilele noastre nu prea ne imaginam lumea fara pahare de unica folosinta. Sunt practice in fiecare zi, fie ca vrei o cafea la pachet dis-de-dimineata sau un fresh racoritor pe care sa il iei cu tine la drum. Tocmai de aceea, aduc un aport foarte important pentru ce inseamna industria Horeca, incepand de la fast-food-uri, restaurante, cafenele si celelalte locatii care ne indulcesc.

Acestea se folosesc in special pentru cafea, inghetata, fresh-uri, ceaiuri, bauturi racoritoare si chiar mancare. Insa, pentru ca intr-o lume in care civilizatia si bunul-simt inca este o problema majora, dar si pentru ca poluarea atinge cote alarmante, ar trebui sa ne indreptam atentia catre acele pahare biodegradabile, ce vin cu beneficii atat pentru noi, cat si pentru natura.

Nu doar cei din Horeca opteaza pentru pahare biodegradabile, ci si populatia constientizeaza avantajele

Desigur ca aceasta constientizare a venit si din partea institutiilor competente care de curand au adoptat o lege prin care interzice utilizarea ambalajelor din plastic, avand un procent mare in ceea ce priveste poluarea.

Utilizarea ambalajelor biodegradabile vine insa cu mai multe beneficii. In primul rand acestea nu afecteaza organismul. Spre exemplu gasim la furnizorul Snick Ambalaje pahare din carton ce au in compozitie celuloza, acestea nefiind toxice pentru organismul nostru. Dupa cum bine stim, recipientele din plastic nu sunt deloc recomandate pentru bauturile calde mai ales, pentru ca in contact cu o temperatura ridicata, acestea elibereaza in continut substante toxice daunatoare pentru organism.

In ceea ce priveste paharele biodegradabile, acestea nu elimina mirosuri neplacute, pastrand astfel gustul si aroma bauturilor. Mai mult decat atat, sunt eco-friendly, pentru ca nu polueaza mediul si se descompun repede.

Snick Ambalaje, partener de incredere pentru operatorii economici

Snick Ambalaje este un furnizor de ambalaje biodegradabile ce vine cu o gama foarte larga de produse pentru cei din industria Horeca. Sunt produse de calitate, realizate din materiale precum trestie, carton, palmier sau lemn.

Acest fenomen de a opta pentru produse biodegradabile este de asemenea o sursa excelenta pentru publicitate. O metoda de marketing ideala si asta pentru ca toti clientii care vor comanda la pachet o bautura vor circula cu acel logo in intreg orasul sau de ce nu, dincolo de el. Practic, publicitatea este o sursa importanta ce poate aduce venituri importante oricarei afaceri.

Cei de la Snick Ambalaje ofera si varianta ca cei interesati sa isi poata personaliza ambalajele cu logo-ul firmei, o veste buna pentru toti cei din industria Horeca.

Asadar, pe langa faptul ca vin cu beneficii importante atat pentru sanatate, cat si pentru mediul inconjurator, ambalajele biodegradabile de la Snick Ambalaje sunt o modalitate excelenta de a creste cifra afacerilor.

Descopera gama de produse cat si ofertele pe care le pun la dispozitie pe pagina oficiala.

Date de contact: comenzi@snick-ambalaje.com