Ați visat vreodată la un job în domeniul financiar-bancar? Știți pe cineva dornic să se dezvolte alături de o companie ale cărei principale valori sunt: integritatea, seriozitatea și profesionalismul? Iată că astăzi compania de brokeraj bancar AVBS Credit le oferă celor interesati posibilitatea de a obține un smart job în cadrul companiei, cu posibilitatea de a-și croi singuri salariile. Acestea pot depăși pragul de 1500 de euro.

Dacă tot vrem să fim mai buni în preajma sărbătorilor, haideți să ducem mai departe vestea, poate ajunge la persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă. Pot aplica pentru un Smart Job toți cei care au experiență în domeniul financiar-bancar: bancheri, brokeri de credite bancare, economiști, dar și cei care urmează cursurile unei universități din domeniul financiar-bancar.

Mai multe detalii despre AVBS Credit găsiți pe www.avbs.ro. CV-urile se pot trimite la contact@avbs.ro.

De asemenea, aș vrea să le fiu de folos bloggerilor. Este suficient să scrieți pe propriile bloguri un mic articol prin care să vă anunțați cititorii că au ocazia de a obține un smart job în cadrul companiei de brokeraj bancar AVBS Credit, de a se dezvolta profesional și aveți șansa de a intra în tragerea la sorți de Crăciun. Premiul – un stilou Parket și o carte (dezvoltare personală, filosofie sau educație financiară). Mai multe detalii găsiți aici.

Distribuiți pe bloguri și pe facebook acest anunț, poate împreună reușim să facem fericiți niște oameni în ajun de sărbători. Alegeți să fiți ambasadori AVBS Credit și să le fiți de folos celor care ar putea fi interesati.

Visează… obține cu AVBS un Smart Job!

iValori: integritate, seriozitate, profesionalism?

iExperiență în domeniul financiar?

iȘansa să te dezvolți acum cu AVBS și astfel să-ți personalizezi propriul venit.

Primul venit, primul servit, iar la AVBS portofelul ți-e împlinit!

Mai multe detalii despre AVBS Credit găsești pe www.avbs.ro.

CV-urile se pot trimite la contact@avbs.ro.