Parcă nimic nu tulbură mai mult sufletul uman decât nesiguranța, teama și lipsa anumitor informații. Profitând de tot mai multele posibilități tehnologice, oamenii aleg să folosească sisteme de supraveghere cu ajutorul cărora să știe clipă de clipă ce se întâmplă acasă ori la firmă. Este important să știm că familia, copiii și bunurile materiale ne sunt în deplină siguranță, este important să putem interveni la timp dacă se întâmplă ceva. Sistemele de supraveghere de la skut.ro pot aduce acea siguranță mult căutată, indiferent că este vorba despre a ține angajații firmei sub observație (ați remarcat că oamenii muncesc mai cu spor când știu că sunt urmăriți de camerele de supraveghere?), a verifica dacă bona se ocupă de copil/copii așa cum cere fișa postului și cum își dorește orice părinte, a monitoriza permanent casa, vila, sediul firmei pentru ca orice incident apărut să poată fi observat la timp. 

Având o interfață mai accesibilă, mai intuitivă, mai performantă și fiind mult mai ușor de instalat, sistemele de supraveghere pe care le puteți găsi în magazinul skut.ro pot acoperi toate nevoile ce sunt legate de siguranța familiei, a casei, a firmei (în locuințe pentru securitate sau pentru supravegherea bătrânilor și a copiilor, în spații publice sau în sediile marilor companii…). Este vorba despre sisteme de supraveghere de ultimă generație ce pot transmite informația atât prin rețea, cât și pe internet. Cei de la skut.ro rămân la dispoziția clienților pentru a-i putea ajuta în alegerea sistemului de supraveghere IP, în funcție de nevoile fiecăruia. Cu ajutorul camerelor IP, imaginile sunt transmise în timp real.

“Sistemele CCTV, sistemele cu circuit inchis, bazate pe tehnologia clasica analog nu s-au oprit din dezvoltare atunci cand au inceput sa apara sisteme de supraveghere IP, acestea au continuat sa fie perfectionate, reprezentand inclusiv in prezent o alternativa viabila pentru diverse proiecte, in functie de tipul de supraveghere dorit, spatiul ce urmeaza a fi supravegheat si nevoile clientilor. Aceste tipuri de sisteme sunt mai ieftine, nu au nevoie de cunostinte de IT pentru instalare si monitorizare si sunt mai sigure in sensul ca circuitul inchis nu permite intrarea in sistem de la distanta, dar pe de alta parte sistemele IP scad cheltuielile de instalare, sunt mai versatile si pot fi integrate in orice tip de sistem, fara limita pentru numarul de camere.”, spun cei de la skut.ro.

Sistemele de supraveghere IP se aleg în primul rând în funcție de locația pentru care vor fi utilizate. În cazul când clientul dorește să monitorizeze spații deschise (curți, parcări…), specialiștii recomandă cumpărarea unor camere de supraveghere rezistente, care să fie bine protejate contra prafului, umezelii, înghețului, căldurilor mari, ploilor. Un alt criteriu de care se va ține seama este mărimea zonei ce urmează a fi supravegheată. Tot specialiștii de la skut.ro vă pot îndruma către camere cu lentile fixe ori cu lentile ajustabile care își pot schimba aria de acoperire. Dacă înregistrările urmează a fi făcute pe timp de noapte sau într-o lumină slabă, sunt de preferat camere de supraveghere cu LED-uri infraroșii.

“Pentru instalarea unui sistem CCTV accesibil, de incredere si perfect potrivit pentru nevoile clientilor, comercializam dvr 4 canale, dvr 8 canale si toate tipurile si combinatiile de sisteme de camere analogice cu dvr-uri de cea mai inalta calitate. Kit-urile complete CCTV includ atat sisteme IP cat si sisteme analog cu 2 pana la 16 camere ce contin atat camerele, cat si dvr-urile potrivite pentru fiecare configuratie in parte.

Selectia de camere de supraveghere analogice, DVR-uri stand alone si cele mai noi modele de camere de supraveghere IP ofera posibilitatea clientilor sa isi personalizeze sistemul de supraveghere in functie de nevoile si specificatiile fiecarui proiect in parte. Camerele de supraveghere IP se pot integra usor inclusiv in sisteme deja existente, camerele de interior pot fi simple sau de tipul PTZ (pan/tilt/zoom), iar pentru camere de supraveghere exterioare clientii skut.ro pot alege intre camere dome, bullet, speed dome sau dome cu IR, toate modele concepute pentru a fi extrem de rezistente, indiferent daca sunt IP sau analogice.”