Siropul natural de la Manicos – beneficii majore pentru organism

Manicos este un eshop care dispune de produse naturiste destinate diverselor afecțiuni sau îngrijirii personale de zi cu zi. Fiecare rutină zilnică este importantă pentru că aduce un aport considerabil de hidratare a pielii și o ferește în mare parte de diverși factori externi care o pot afecta. Alături de aceste creme și uleiuri naturale presate la rece sunt disponibile și siropuri pentru diverse afecțiuni.

Orice problemă care apare cu privire la sănătate ar trebui tratată încă de la început pentru a nu se agrava, iar Manicos are elementele de care ai nevoie. Produsele naturiste acționează mult mai repede deoarece corpul le asimilează mai ușor și datorită compușilor fără conservanți, acestea acționează direct la sursa problemei.

Siropuri pentru diverse afecțiuni

Siropul este unul dintre cele mai utilizate produse pentru a trata răceala sau alte probleme la nivelul gâtului sau chiar respiratorii. Manicos are în gamă diverse produse de acest gen, ce conțin substanțe și extracte din plante, în funcție de afecțiunea pentru care este destinat.

Fiecare extract din plante are rolul său și aduce anumite beneficii precum:

-Sirop de muguri de pin cu miere și propolis: Acest sirop natural este potrivit atât pentru copii cât și pentru adulți deoarece este ca un boost de energie în caz de oboseală accentuată zi de zi. Chiar și în cazul problemelor respiratorii este benefic datorită extractului de propolis.

Siropul natural de la Manicos – beneficii majore pentru organism

Siropul natural de la Manicos - beneficii majore pentru organism

-Sirop de pătlagină cu miere și propolis: Este potrivit pentru a calma tusea în principiu deoarece fluidifică secrețiile bronșice.

-Sirop de echinaceea cu miere: O bună variantă care ajută organismul să “lupte” cu factorii externi. Poate fi administrat atât adulților cât și copiilor timp de 2 sau 3 săptămâni în perioadele de astenie deoarece aduce un aport considerabil de energie și stare de bine.

-Sirop Expectorant cu miere, lemn dulce și cuișoare: Este potrivit în caz de gripă sau răceală deoarece favorizează expectorația și calmează sistemul respirator.

Toate aceste produse au prețuri accesibile și pot ajunge la ușa ta în câteva zile dacă plasezi o comandă. Orice afecțiune sau stare de oboseală accentuată care nu dispare după orele de somn, pot fi “combătute” cu ajutorul acestor siropuri. Sunt niște vitamine în plus oferite organismului pentru a-l ajuta să reziste și factorilor de mediu mai puțin favorabili.

Alături de aceste siropuri specifice pentru diverse probleme sunt disponibile și sticle de 500 ml de sirop de măceșe, coacăze negre, vișine, cătină sau altele care pot fi un bun mod de vitaminizare și energizare. Acestea pot fi consumate în combinație cu apă plată sau minerală ca și băutură de zi cu zi, înlocuitor a sucurilor sau câteva lingurițe de sirop pe zi. Cantitatea în care pot fi consumate aceste siropuri diferă în funcție de vârstă.

Pentru a vizualiza toată gama de produse accesați site-ul.

Contact: 031 433 7044