Skip to main content

Sinucigaşii

      În privinţa lor părerile sunt împărţite. De la cei care spun că sunt oameni cu probleme psihice, la cei care spun că au încălcat poruncile dumnezeieşti, de la cei care îi consideră laşi la cei care le apreciază curajul, de la cei care îi judecă la cei care îi compătimesc.
      Eu sunt convinsă că un om sănătos psihic nu ar recurge niciodată la un asemenea gest, indiferent câte greutăţi ar întâmpina în drumul său prin viaţă, mai ales dacă are şi copii.
      Nimeni nu ştie ce iad a fost în sufletul celor care aleg să-si curme
viaţa, cum au ajuns să creadă că înfruntarea valurilor nu este o soluţie.
      Mă tot gândesc la familiile pe care le lasă în urmă, la cei care vor 
suferi mereu întrebându-se dacă ar fi putut schimba ceva, dacă ar fi putut evita tragedia.
      Dar întrebarea mea de final este: cum vă explicaţi faptul că ortodoxia îi condamnă pe aceşti amărâţi, dar face slujbe în biserică pentru violatori şi criminali?

Comments
 • SkillS March 17, 2012 at 3:45 pm

  Nu inteleg cum au asa mult curaj

 • facatoarea de minciuni March 21, 2012 at 1:40 pm

  sinucigașii au un motiv pentru care aleg să-și ia viata. referitor la întrebarea ta, și cei care se sinucid sunt înmormântați în același cimitir, diferența consta în slujbe.

 • vienela March 22, 2012 at 7:20 am

  da,am gresit si-ti multumesc ca mi-ai atras atentia.voi modifica.gandul meu era ca nu sinucigasii ar trebui sa fie judecati asa aspru,ci altii.nu poti condamna un om pentru faptele sale daca nu e in deplinatatea facultatilor mintale.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.