Mereu m-am întrebat dacă există oameni cărora le-a plăcut dintotdeauna o anumită culoare şi care nu şi-au schimbat niciodată preferinţa? Ma intreb si acum daca exosta oameni care nu pot spune ca le place o singura culoare
      Începând cu oracolul din clasa a 4-a şi până la leapşa de acum câteva zile, am tot auzit întrebarea: Care este culoarea ta preferată?
      Poţi spune că “îţi ia ochii” o anumită culoare, dar nu cred că este un răspuns clar.
      Ştiu că fiecare om consideră că îi stă mai bine cu o culoare decât cu alta şi atunci încearcă să se pună în valoare folosindu-se de asta. Eu, de exemplu, cred că cel mai bine îmi stă cu NEGRU, dar asta nu înseamnă că umblu mereu îmbrăcată în doliu sau că aleg să am în jurul meu doar obiecte negre.
      Bine, ştiu, culoarea ta preferată este GALBEN. Oare chiar ieşi pe stradă ca o lămâie?
      Dacă te atrage culoarea MARO nu înseamnă că îţi vei zugrăvi pereţii casei aşa.
      Îţi place primăvara cu explozia de VERDE, dar nu cred că te vei păcăli singur(ă), cumpărându-ţi maşină de culoarea ierbii crude.
      Multe femei evită culoarea MOV doar pentru că ştiu bancul care pune o anumită emblemă celor care au făcut o pasiune pentru această culoare.
      Culoarea ta preferată e ALBASTRU. Dar te încumeţi să mobilezi sufrageria livingul în nuanţe de BLEU sau TURQUOISE TURCOAZ?
      ROŞU– culoarea pasiunii. Te rog, nu exagera. Nu cumpăra covor roşu, huse roşii, draperii jaluzele roşii. Efectul nu va fi cel scontat, iar cei ce îţi vor trece pragul se vor simţi ca nişte tauri înfuriaţi înghesuiţi.
      Am ajuns la ultima culoare despre care vreau să vorbesc astăzi: ALB. Indiferent ce motive ai să o foloseşti, aruncă şi o pată de altă culoare, nu o lăsa singură, că se plictiseşte.
     
      Deci, care este culoarea ta preferată?