Silueta de vis cu ajutorul Clessidra

Alimentatia, lipsa timpului si oboseala sunt factori care influenteaza cresterea in greutate si nu permit efectuarea de exercitii fizice sau mersul la sala asa cum ti-ai dori. Modelele din mass-media care detin un corp perfect este un punct de interes pentru majoritatea femeilor si de multe ori acestea nu sunt multumite de aspectul fizic.

Exista si alte variante care te pot aduce mai repede la formele pe care ti le doresti daca nu ai timp de fitness sau aerobic si mai ales daca vrei sa arati mai bine in anumite haine. Clessidra pune la dispozitia femeilor corsetele modelatoare care redau o postura corecta si care le aduc mai aproape de silueta mult dorita.

Orice femeie este frumoasa

Indiferent de greutate, inaltime sau culoarea parului, orice femeie este frumoasa in felul ei. Totusi nemultumirea cu privire la aspectul propriu nu dispare din mintea lor. Fiecare dintre noi vrea anumite schimbari si imbunatatiri la un moment dat. Odata cu dezvoltarea corpului pot aparea si kilogramele in plus care sunt deranjante.

Corsetele modelatoare ajuta la obtinerea unei siluete la care toate femeile viseaza. Acestea pot fi purtate oricand, in orice activitate si in special atunci cand faci exercitii fizice. Nu sunt deranjante pe sub haine si mentin spatele intr-o postura corecta. Corsetele creeaza efectul de lifting al bustului ceea ce face ca postura sa fie una corecta si eleganta.

Pentru persoanele care nu se simt confortabil cu un astfel de corset, pot apela la un maiou modelator care are efect de aplatizare al abdomenului si poate fi purtat cu usurinta exact ca pe alt articol vestimentar. Insertiile din latex din zona abdominala fac ca acesta sa se muleze mult mai bine pe corp si nu creeaza disconfort. Este potrivit pentru orice tip de corp deoarece are bretele ajustabile care se pliaza pe dorintele celei care il poarta.

Optiuni si pentru momentele postnatale

Proaspetele mamici se simt neatragatoare din cauza kilogramelor luate in timpul sarcinii, care se dau jos destul de greu avand in vedere ca tot timpul acestea stau cu copilul si mersul la sala devine aproape imposibil. Aceste corsete cat si maiouri modelatoare sunt potrivite pentru mame, pentru ca nu deranjeaza in niciun fel si pot fi purtate chiar si dupa operatie.

La Clessidra exista modele special concepute pentru momentele de dupa cezariana deoarece sunt cusute pe 3 randuri si se poate seta cat de stranse sa fie pe corp, la fiecare dintre cele 3 nivele.

Descopera toata gama Clessidra pe site, sau suna la numerele 0730612141 sau 0752094324.

Silueta de vis cu ajutorul Clessidra

Silueta de vis cu ajutorul Clessidra