Eram in vizita la o verisoara si ma tot uitam prin zecile de creme, parfumuri, farduri si bijuterii intinse pe mobilierul din dormitor. Alaturi de noi era o prietena a verisoarei mele, o doamna care ne-a tinut o adevarata prelegere despre cum cremele nu au mare efect asupra pielii daca nu ne ingrijim sa ne fie bine si in interior, nu doar la exterior. Ne-a vorbit despre siliciu organic si despre toate beneficiile pe care acesta le are asupra organismului uman, despre faptul ca o viata sanatoasa isi pune amprenta si pe felul in care aratam la exterior. Ne-a spus ca nu si-a dat niciodata cu creme pe maini sau pe fata, ca organismul ei se hraneste din interior cu tot ce ii trebuie pentru ca pielea sa poata arata bine, pentru ca parul si unghiile sa fie sanatoase, pentru ca bolile sa stea departe de ea.

Vorbind despre beneficiile siliciului organic, doamna ne-a spus ca isi cumpara mereu de la Herbagetica flacoanele magice si ca putem citi si noi, cu ochii nostri, despre nevoia pe care orice organism o are cand vine vorba despre siliciu. E de ajuns sa cautam pe internet siliciu organic prospect, ca sa ne lamurim. Dar nu a asteptat sa cautam, ci ne-a adus imediat lamuriri suplimentare. Asa se face ca am aflat despre siliciu organic pret de o jumatate de ora cat nu aflasem in toti anii de scoala. Despre siliciu organic ar fi multe de spus, insa eu ma voi rezuma la cele care mi-au atras cel mai tare atentia, si anume ca atunci cand din organism lipseste siliciu, dispare si capacitatea corpului de a asimila alte elemente importante: calciu, fosfor si magneziu.

De aici rezulta o multitudine de potentiale probleme pentru sanatatea omului, de la pielea care imbatraneste prematur, de la parul si unghiile care se degradeaza si pana la oase si articulatii slabite, eczeme alergice, boli ale aparatului respirator si boli cardiovasculare. Astazi m-am decis sa ma uit dupa siliciu organic prospect si aproape ca m-am ingrozit. Daca este adevarat ce scrie acolo despre siliciu (si nu vad de ce nu ar fi), inseamna ca orice om trecut de o anumita varsta ar trebui sa ia siliciu organic pret de cateva perioade pe an pentru a se mentine sanatos.

Nu stiu voi, insa eu imi voi intreba medicul de familie si apoi, daca isi va da acordul, voi cumpara de la Herbagetica siliciu organic, mai ales ca are un pret bun, de numai 26 de lei.