Sa detii o masina este intr-adevar un avantaj in ziua de astazi. Te poti deplasa cu usurinta oriunde ai nevoie, nu depinzi de programul altor mijloace de transport si stai in confort, nicidecum ingramadit. Bineinteles, sa fii sofer nu inseamna numai aceste lucruri, trebuie sa adopti si o conduita adecvata pentru a evita accidentele.

Masina trebuie sa fie in stare buna de functionare, curata si soferul trebuie sa fie vigilent si precaut, fiindca multe dintre accidente sunt previzibile. In conduita preventiva se enumera capacitatea de anticipare, indemanarea, rationamentul si vigilenta. Cea din urma inseamna ca soferul trebuie sa fie mereu atent la drum, deci nu trebuie sa existe distrageri care sa-i afecteze simturile. Vazul, auzul, mirosul si simtul tactil se ocupa de transmiterea informatiilor catre creier, iar apoi acesta le prelucreaza si transforma intr-un comportament echilibrat la volan, scopul fiind evitarea accidentelor.

Cine conduce des stie ca exista chiar si acum soferi care raspund la telefon, desi se aplica amenzi si puncte de penalizare. Legea permite totusi sa vorbesti la telefon, atat timp cat ai un dispozitiv hands free. Stii cum se zice, de ce fugi de aia nu scapi, deci alege de la zenkabeat.com una dintre cele doua variante de casti bluetooth.

Casti Bluetooth Zenkabeat

Ori de cate ori conduci si trebuie sa raspunzi unui apel important, trebuie sa te gadesti atat la siguranta ta, cat si a celorlalti participanti la trafic. Oricare dintre cele doua casti bluetooth Zenkabeat alegi, scapi de un stres pentru ca iti vor elibera mainile. Plus ca le poti utiliza in mai multe situatii. Poti conecta la casti doua dispozitive bluetooth, deci iti ofera posibilitatea de a raspunde la apeluri la oricare dintre ele. Castile sunt compatibile cu toate dispozitivele bluetooth, inclusiv laptopuri, tablete si smartphone-uri precum iPhone, Samsung, Huawei, LG si altele.

Casca Zenkabeat K18 dispune de o tehnologie avansata de reducere a zgomotului ambiental si are un design ergonomic, ce ofera confort maxim pe durata purtarii, indiferent in care ureche o utilizezi. Este extrem de usoara si are sistem de protectie impotriva transpiratiei si ploii. Suporta un timp de vorbire de 16 ore si 18 ore pentru redarea muzicii.

Ce alte gadgeturi ti-ar mai fi utile

Poate ca de ceva vreme iti doreai un smartwatch, insa ti s-a parut o investitie cam piperata. Pe zenkabeat.com poti gasi variante accesibile, care nu numai ca au un design elegant si se vor potrivi de minune la diferite tinute, insa sunt bazate pe tehnologii inteligente si sunt de o calitate exceptionala.

Daca detii o tableta iPad, un mod bun de a te asigura ca o mentii in conditii bune este sa alegi o tastatura wireless. Aceasta are touchpad incorporat, tastatura se ilumineaza in 7 culori si dispune de husa din piele pentru tableta. Prinderea tastaturii de husa este magnetica si poate fi utilizata separat. Dispune si de suport pentru Apple Pencil/Stylus Pen.

Descopera pe zenkabeat.com o multime de gadgeturi ce iti pot usura anumite activitati si care te vor face sa arati mai profi.

Contact:

contact@zenkabeat.com