Desi se spune ca in spatele unui barbat puternic se afla o femeie si mai puternica, trebuie sa recunoastem ca nu intotdeauna aceasta expresie este adevarata. Sunt foarte multi barbati singuri care arata impecabil si care doar prin atitudine dau dovada ca sunt puternici. Un barbat aranjat nu da dovada doar de faptul ca este preocupat de propria imagine, ci si de bun gust, bun simt si lista poate continua.

In ultimii ani, la fel ca si in moda feminina, domeniul fashion pentru barbati a avut pare de numeroase schimbari, marile case de moda venind cu noi optiuni inspirate din moda anilor trecuti. Nimeni nu poate nega faptul ca sunt destul de greu de respectat regulile designerilor si de realizat tinute impecabile din cap pana in picioare pentru orice situatie. La urma urmei, prima impresie sunt esentiala si este aproape obligatoriu sa impresionati prin aspectul fizic.

Insa, nu va faceti griji, nu trebuie sa petreceti ore intregi in magazine de incaltaminte si haine sau sa cheltuiti foarte multi bani pentru a arata ca intr-o revista. Din fericire, moda pentru barbati este relativ simpla. Folosind cateva piese de baza, este usor de creat o tinuta cu bun gust. Asadar, pentru a arata impecabil mai ales in situatiile in care chiar trebuie, anumite piese vestimentare nu trebuie sa va lipseasca din garderoba.

Costumul elegant este cel de care o sa aveti nevoie la un eveniment deosebit si nu numai. De asemenea, in cazul in care trebuie sa sustineti un interviu in cadrul unei mari companii, trebuie sa adoptati o tinuta eleganta, insa retineti, tinuta pentru interviu nu trebuie sa fie aceeasi ca pentru o nunta! Cum am spus mai sus, prima impresie conteaza iar in astfel de situatiii tinuta trebuie sa fie ireprosabila, la fel si atitudinea.

In cazul unui costum, acesta nu poate fi complet fara o pereche de pantofi. Toti barbatii stiu ca la un costum nu se potrivesc orice pantofi, asa ca acestia trebuie sa fie eleganti, ideal ar fi sa alegeti pantofi clasici negri. Din acest ansamblu nu pot lipsi camasa si cravata. Este ideal sa optati pentru modele cat mai simple care pot fi asortate usor. In cazul in care tinutele elegante nu va reprezinta, optati pentru tinute casual-elegant.

Exista o varietate de optiuni, puteti combina diverse piese, insa aici trebuie sa aveti mai multa grija. Pe langa toate acestea, trebuie sa acordati atentie detaliilor. De exemplu, toate articolele vestimentare trebuie sa fie marimea potrivita, sa fie asortate corect iar culorile sa nu fie „tipatoare”.

Nu uitati faptul ca imaginea conteaza foarte mult si va poate aduce avantaje sau dezavantaje, depinde doar de dumneavoastra!