Cine nu si-ar dori sa plece in concediu cu familia? Cel putin o saptamana sa abandonezi toate treburile si sa fii musafir si altii sa aiba grija de camera ta si sa-ti gateasca dupa pofta inimii. Asta este cel mai frumos la un restaurant: stau patru oameni la masa si pot comanda patru feluri de mancare diferite, dupa preferinta, iar bucatarul le face pe plac.

Din pacate, dupa cum nu toti elevii iau vacanta vara, ci unii sunt nevoiti sa stea la gradinita sau la after school, nici adultii nu isi permit sa plece toti in vacanta, cauzele fiind multiple.

Te numeri printre cei care nu pot sa isi rezerve o camera la un hotel, departe de Bucuresti cel putin 3 zile? Iti pare rau ca acolo aveau spa si contra cost se facea masaj?

Consoleaza-te cu ideea ca exista un centru modern de masaj Bucuresti unde cel putin 2 ore poti lasa tot stresul si toata energia negativa acumulate pe parcursul unei zile de lucru si de canicula!

Rezervarile le poti face din timp, intrand pe site-ul Thaicospa.ro si analizand toate terapiile si procedurile.

Acest centru spa Bucuresti reprezinta un concept original, care imbina relaxarea cu infrumusetarea. Aici poti alege masajul classic sau Asiatic, sa experimentezi ceva nou, dar iti recomand masajul la sase maini, pentru rege/regina care te va fermeca pe deplin.

Exista si terapii de cuplu, in care intr-un cadru romantic ti se va face un masaj de relaxare alaturi de cel drag si te vei simti in al noualea cer. Cadrul feeric, mainile maiastre ale terapeutilor, parfumurile uleiurilor pretioase toate acestea va vor face dependenti de acest loc.

Costa atat de putin sa fii fericit si nici nu trebuie sa te deplasezi la sute de kilometri distanta. Pretul unei ore de masaj pentru cuplu este de 410 lei si poti sa fii creativ si sa organizezi o dupa-amiaza de vis:

o ora masaj, o jumatate de ora la sauna umeda, apoi luati cina in oras si va plimbati prin parc pana noaptea, tarziu, mai ales cand sunt teii si trandafirii din oras infloriti.

Viata este frumoasa si pretioasa, dar si noi trebui sa o facem sa fie asa!