Shop Einstal – Magazin online de instalatii termice si sanitare pe care eu il stiu de multi ani si de unde mi-am cumparat, de-a lungul timpului, o multime de lucruri care imi erau necesare pentru casa. Am recomandat prietenilor magazinul Shop Einstal, i-am comandat soacrei cate ceva pentru casa de la tara, ba chiar am si scris pe blog despre ei, caci intotdeauna am fost multumita. Poate daca fiecare dintre noi ar povesti despre magazinele din care cumpara obiecte de buna calitate, atunci s-ar sorta singure si clientii s-ar indrepta catre cei care stiu sa isi respecte cumparatorii, catre cei care ofera produse de calitate la cele mai bune preturi de pe piata.

De exemplu, in magazinul online Shop Einstal puteti gasi cam tot ce inseamna instalatii termice si sanitare care va sunt necesare, fie ca sunteti persoane fizice, fie ca aveti o firma, fie ca sunteti instalatori si cumparati pentru clientii carora le oferiti servicii: pompe si hidrofoare, sisteme de filtrare, apometre, boilere, tevi si fitinguri, armaturi, sisteme de canalizare si deviere apa, calorifere, centrale termice pe gaz, lemne, curent, incalzire in pardoseala, sisteme de panouri solare, dispozitive electrice etc.

Legat de panouri solare, vreau sa fac o paranteza si sa va spun ca in Scotia, tara in care locuiesc de doi ani si care este renumita in lume pentru faptul ca aici ploua foarte des si soarele e o bucurie rara, foarte multa lume are pe case sisteme de panouri solare. Am intrebat un vecin daca acestea chiar dau randament intr-o tara unde nu vezi soarele atat de des si mi-a spus ca el, personal, este foarte multumit de alegerea facuta, ca oamenii ar trebui sa gandeasca in perspectiva, pe termen lung, sa aiba asteptari realiste bazate pe o informare corecta si completa.

Cu putin noroc si cu multa munca, speram ca peste un timp nu foarte indelungat sa ne cumparam si noi propria casa in Scotia. Nu stim inca daca vom alege sa utilizam sisteme de panouri solare, insa cu certitudine ne vom monta incalzire in pardoseala, caci mie nu imi place absolut deloc sa tin in casa covoare si mochete, cum fac scotienii, care isi invelesc pana si scarile in mochete.

O casa acoperita de covoare e o casa in care praful este un locatar permanent, o casa greu de curatat, spre deosebire de casele casre au incalzire in pardoseala. Acestea pot fi curatate foarte usor, ofera caldura necesara si un confort sporit. De asemenea, nu stiu inca de unde ne vom cumpara materialele necesare, caci aici sunt destul de scumpe, insa si daca le-as comanda de la Shop Einstal, magazinul meu preferat, m-ar costa destul de mult transportul.

Vom vedea pe parcurs. Important este sa ajungem acolo, sa ne vedem in casa noastra, apoi calculam si alegem varianta cea mai convenabila. Voi, daca nu aveti asemenea dileme, puteti intra direct in magazinul online Shop Einstal si sa va alegeti de acolo tot ceea ce va trebuie pentru casa, fie ca este vorba despre intalatii termice sau despre instalatii sanitare.