Magazinul Shop Einstal nu mai are nevoie de nici o recomandare. Avand deja o vechime considerabila pe piata din Romania (firma a fost infiintata in anul 2005) si o oferta din ce in ce mai diversificata de produse, Shop Einstal se adreseaza tuturor celor care au nevoie de instalatii termice si sanitare. Compania ofera sistemele sale nu doar dezvoltatorilor imobiliari care isi doresc materiale de cea mai buna calitate pentru blocuri de locuinte, cartiere rezidentiale, ansambluri de vile, birouri, ci si cumparatorilor en detail. Clientii care solicita mai multe informatii despre anumite produse, ca sa se asigure ca au tot ceea ce le trebuie pentru ca lucrarea planuita sa iasa perfecta, primesc sfaturi de la specialistii companiei.

Trebuie specificat faptul ca angajatii Shop Einstal au beneficiat, de-a lungul timpului, de traininguri atat de la producatorii din tara, cat si de la cei din strainatate, astfel incat sa poata fi in masura sa ofere clientilor cele mai potrivite sfaturi inainte de achizitionarea produselor necesare. In plus, Shop Einstal asigura clientilor sai, fie ca sunt persoane fizice sau juridice, transportul marfurilor la destinatie, indiferent de cantitatea solicitata. In acest moment, Shop Einstal detine pe piata online patru magazine care asigura necesarul de materiale pentru intreaga tara. Ce anume ii recomanda? In primul rand seriozitatea, atentia indreptata catre nevoile clientilor si respectul cu care trateaza fiecare cumparator in parte, fie el persoana juridica sau fizica. Trebuie amintit aici si faptul ca raportul calitate/pret al produselor comercializate in magazinul Shop Einstal este unul de-a dreptul imbatabil.

Dar sa vedem ce anume puteti gasi pe site-ul companiei Expert Instal Group (Shop Einstal): Centrale termice de tot felul – pe curent, pe lemne, pe gaz, calorifere, tot ceea ce aveti nevoie pentru a instala incalzire in pardoseala, sisteme pentru canalizari si pentru devierea apei, echipamente sanitare (amintesc aici rigole cabina dus, sifoane si accesorii de scurgere), armaturi de tot felul (cei care sunt de meserie vor gasi aici adevarate comori – reductoare, robineti, supape, flanse, mufe, ba chiar si cutii metalice pentru contorul de gaze), sisteme de panouri solare si accesoriile necesare instalarii acestora, boilere, apometre, sisteme de filtrare, puffere, dispozitive electrice (convectoare electrice, ups centrale termice, stabilizator de tensiune cu servomotor) si pompe si hidrofoare.

Despre pompe submersibile eu am mai scris pe blog. Cei care au cu adevarat nevoie stiu deja despre ce este vorba si la ce anume sunt utile aceste pompe. Daca totusi se intampla sa aveti dubii sau sa doriti mai multe informatii despre pompa submersibila cea mai potrivita nevoilor voastre, nu uitati ca specialistii Shop Einstal va stau oricand la dispozitie cu cele mai bune sfaturi fie ca va trebuie hidrofoare, pompe cu tocator pentru ape murdare, pompe submersibile in sistem hidrofor pentru ape curate, accesorii pentru foraje puturi, vase de expansiune, pompe pentru piscina, pompe care sa ridice presiunea apei, rezervoare pentru apa potabila, dar si o multime de piese de schimb pentru cei care detin deja pompe submersibile.

Mai multe detalii puteti gasi pe site sau la adresa

Shop Einstal
Sos. Mihai Bravu Nr.540-562
Complex Impact Center
sector 3 Bucuresti
Pentru o localizare cat mai corecta,
cautati cu google maps “shop einstal” sau “expert instal group”