Update: am gasit o shaorma foarte buna in Malu Rosu, coltul de la Ofelia. Administratorul sustine ca el prepara shaorma dupa reteta originala. In plus fata de alte reteta, clientul primeste o delicioasa branza, iar blatul este deosebit la gust. Fara cartofi prajiti, shaorma pare mult mai mica, dar e la fel de satioasa si apetisanta.

Un bărbat puţin cam ameţit îşi comandă o shaorma de berbecuţ picantă. Pentru a fi sigur că primeşte ceea ce a cerut, îi oferă spagă preparatorului, rugându-l să nu se zgârcească. Pe străzi semiîntuneric, omul atent la microbiştii care sărbătoreau victoria echipei Petrolul Ploieşti. Se opreşte trăsnit la un moment dat şi începe să scuipe, aproape sufocat. Mai face o încercare, soldată cu acelaşi rezultat.

Dărnicia preparatorului a fost atât de mare, încât toată shaorma era plină de ardei usturaţi întregi, pe care Mihai al meu i-a mestecat îndelung, provocându-ne hohote de râs.

Sfârşitul poveştii…

Cea mai buna shaorma de berbecut in Ploiesti gasiti in centru, peste drum de posta, colt cu CEC. 

Pentru că m-a prins noaptea pe străzi, colindând din restaurant în restaurant, pentru că mi-e somn şi mai ales pentru că Mihai s-a ales cu o durere de cap infernală, ediţia de astăzi a jocului happy weekend începe în bucătărie, unde îi voi pregăti ceva lejer de papa, care să îl scape de durere.

 

 

Am şi o faţă de masă interesantă, care mă va ajuta să pregătesc totul ca la carte, să nu incurc locul tacâmurilor pe masă. Vin să nu cereţi, că nu mai avem. S-a băut aseară tot. ;)

 

 

Au fost câteva discuţii şi în dormitor, din cauza mobilierului, care m-au silit să recurg la măsuri extreme. Deşi era trecut de 3 noaptea, am stat să lămuresc problemele legate de locurile în pat.

 

 

Dacă tot am alunecat pe panta destăinuirilor, insist să vă arăt şi noul model de zugrăveală pentru baie, datorită căruia am făcut serioase economii. Folosind acest lavabil, veţi putea pune şi voi bani deoparte, veţi colinda prin restaurante şi vă veţi întoarce acasă cu dureri de cap. Asta în cazul în care nu aveţi nişte prieteni precum Bogdana şi Adrian, cărora le mulţumesc din suflet.

 

 

Ecologistul din mine trage un semnal de alarmă, amintind tuturor celor care îi calcă prin baie că planeta are nevoie de ajutorul nostru, pentru a ne putea ajuta. Deci, salvaţi planeta!

 

Sărbătorile de iarnă bat cu putere la uşă, cerând să pregătim ornamentele de brad, să fim creativi, să reciclăm tot ce ne iese în cale, chiar şi dopurile rămase de la sticlele de vin.

 

 

 

 

 sursa fotografii Pinterest

 

Aici se încheie ediţia cu numărul 35 a jocului Happy Weekend, găzduit de Elly.

Să aveţi un weekend fără dureri de cap!