Sfaturi utile pentru vremuri de criza

Vazusem pe la americani cum se pregatesc intens pentru diverse situatii posibile, dar putin probabile, cum ar fi aparitia extraterestrilor, de exemplu. Multi si-au construit buncare, au provizii pe care le improspateaza mereu, au la indemana un rucsac cu obiecte de stricta necesitate pentru situatii de urgenta etc. M-am intrebat de ce romanii nu fac acelasi lucru. Poate pentru ca nu le-a oferit nimeni pana acum sfaturi utile pentru vremuri de criza, nu?

Aici intervin eu, venind in ajutorul semenilor mei, oferindu-le cele mai bune sugestii posibile. Desigur, nu fac acest lucru pentru toata lumea. Ma adresez in mod direct prietenilor mei, celor care ma urmaresc si ma sustin. E modul meu de a le multumi. Fiti pregatiti, prieteni! Nu se stie cand vine un razboi, apocalipsa, un alt virus, extraterestri etc.

Bine, pentru virus nu va pot recomanda altceva in afara de purtarea unei carpe la gura si spalarea pe maini, dar pentru cea din urma probabil au muncit sa va educe ai vostri cand erati copii, asa ca nu trebuie sa insist eu pe ideea ca igiena este mama sanatatii.

Pentru toate celelalte situatii de criza, am gasit solutia ideala. Stiu un loc secret unde ne putem ascunde. Il voi dezvalui la cerere prietenilor mei. Avem acolo tot ce ne trebuie: adapost, apa, mancare si chiar hartie igienica.

Sfaturi utile pentru vremuri de criza

Adapostul nu este construit inca, dar ma gandesc ca putem sapa o multime de vizuini pe dealurile din zona secreta. Se cam plimba unii pe acolo alaturi de cainii lor, dar asta se poate rezolva. Le distragem atentia si gata.

Apa exista la discretie. Ploua des, cam prea des, as spune. Dar pelerinele de ploaie sunt ieftine.

Mancare. Chiar nu trebuie sa ne facem griji in privinta ei. Zona e plina de fructe salbatice si de iepuri. Pana la urma, in situatii de criza oamenii au mancat radacini, ierburi si alte asemenea ciudatenii. O putem face si noi, la nevoie.

Avem hartie igienica la discretie. Trebuie sa aflu cum o putem conserva pentru iarna, dar oricum in perioadele reci din an va fi mancare mai putina, asa ca si nevoile vor fi la fel.

Despre hartia igienica am povestit mai multe aici.

Daca mai vreti si alte sfaturi utile pentru vremuri de criza, dati un semn si rezolvam. Hai, va pup, ma duc sa pregatesc locul secret.

Pentru sfaturi la fel de utile, vedeti articolul Pentru un corp de invidiat.