Cred că mi s-ar fi potrivit destul de bine meseria de designer de interior, deși nu știu cât aș fi fost de talentată în acest domeniu. Știu sigur însă că mă atrage orice chestie referitoare la amenajări interioare, de la culorile în care este zugrăvită o încăpere și până la mobilier sau ultimul tablou atârnat pe un perete umbrit. Deși în casa mea nu se observă mereu, eu chiar îmi bat capul cu diverse schimbări, pentru a aduce mereu ceva în plus, pentru a îmbunătăți întregul. Nu întotdeauna familia este de acord cu ideile mele, dar mă lasă să îmi fac damblaua, știind că altfel nu o scoate la capăt cu mine.

De curând, prietenii noștri au decis să se mute, așa că eu am fost prima care a vrut să vadă noul apartament și să își dea cu părerea despre cum ar trebui el amenajat, în așa fel încât să fie puse în valoare toate obiectele, întregul mobilier și astfel încât să fie utilizate cu cap spațiile casei. Norocul meu este că ne sunt prieteni vechi și mă cunosc bine, căci altfel probabil că mi-ar fi spus să îmi țin gura și să îi las să își aleagă singuri felul în care își vor amenaja interiorul. Soțul meu spune că nu s-ar întâmpla așa ceva nici măcar cu niște străini, pentru că am uneori idei care pot schimba casa din câteva mutări. Rețineți, doar uneori… :)

Ceva de genul acesta mi-au spus și prietenii mei, când mi-am dat seama că m-am ambalat prea tare. Înainte ca ei să scoată trei cuvinte, eu știam deja cât de bine s-ar potrivi un lampadar verde în acel colț, ce bine ar da tabloul acela vechi în hol și tot așa… Din fericire, și lor le place să mă vadă implicată în treburile pe care le au, așa că mi-au cerut sfatul chiar și înainte de a comanda mobila de dormitor de la mobshop.ro. Știind că lor le place simplitatea, că adoră spațiile luminoase, m-am gândit că cel mai potrivit ar fi Dormitorul Marvel, dar le-am propus o combinație de roșu și negru, care să le condimenteze puțin viața. M-au privit mirați, s-au privit speriați și au început să râdă: crezi că noi avem atâta curaj, să încercăm roșu și negru?

Așadar, dacă aveți de gând să faceți ceva amenajări interioare și nu vă găsiți persoana potrivită, care să vină cu sfaturi nebunești, știți unde mă puteți găsi.