Scriu în grabă, pentru că mă pregătesc să plec la Sala Sporturilor din Ploieşti, unde între orele 17-21 poposeşte Caravana Staropramen, să ne ofere o bere rece ca gheaţa, despre care se zvoneşte că are un gust deosebit, ce redă spiritul autentic al Pragăi, într-o atmosferă relaxată şi plină de voie bună.

   TOT ORAŞUL VĂ SALUTĂ, 

CĂ DOAR STAROPRAMEN NE ÎNCÂNTĂ!!!

    

 Nu sunt eu mare băutor, dar pe căldurile astea nimeni nu poate refuza o sticlă de bere aburită, mai ales dacă este băută în compania prietenilor. Recunosc că nu am băut până acum Staropramen, dar voi afla imediat cum a devenit renumită, pentru că îmi iau ajutoare de nădejde, soţul şi fiul meu. Nu vă îngrijoraţi, pentru toate prostiile pe care le face, răspunde în faţa legii. ESTE MAJOR!

Dacă aveţi timp astăzi, haideţi să ne întâlnim la Sală, unde vă aştept sub aripa caravanei ispititoare, ce oferă calitate cu puţini gologani. Îi veţi putea găsi pe mulţi dintre bloggerii ploieşteni, oameni cărora le place distracţia şi care vor fi încântaţi să ciocnească un pahar, şi încă un pahar, şi… hâc.

Nu uitaţi totuşi să consumaţi responsabil berea.  Caravana nu pune la dispoziţie taxiuri care să vă scape de mersul pe gard ţinându-vă de drum, nici nu oferă stabilizator de imagine pentru modul în care vezi lumea afectată de rotaţiile tot mai puternice ale Pământului.

Dacă nu aveţi astăzi timp, puteţi găsi Caravana Staropramen mâine, 14 iulie, în Pădurea Păuleşti, între orele 13-17 şi duminică 15 iulie, pe Valea Cerbului Buşteni.

PS: Este de preferat ca fiecare grup să aibă alături un prieten bun ( pocăit, călugăr sau preot) , dacă se poate cu o maşină dotată cu pungi de plastic şi helas, pentru cei ce nu se pot abţine.