Poate parea relativ usor sa infiintezi sau sa conduci o societate comerciala, insa din interior lucrurile se vad cu totul altfel. Daca nu esti deja expert, ai toate sansele sa te pierzi in hatisul birocratiei. Din acest motiv este indicat sa apelezi la serviciile de profesionist ale unui avocat sau ale unei firme de avocatura, ca tu sa te poti concentra linistit pe afacerea propriu-zisa.

Exista intotdeauna solutii, iar tu trebuie doar sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine. De exemplu, trebuie sa stii ca exista firme de avocatura care se pot ocupa de absolut orice ai putea avea nevoie, fara ca totusi acestea sa fie angajate permanente, adica mari consumatoare de finante. https://www.avmconsult.ro/ ofera celor interesati, celor care au nevoie de consultanta sau servicii de avocatura in calitate de persoane juridice, diverse servicii.

Printre cele mai cautate cereri se numara infiintarea de societati comerciale, radieri, modificari de act constitutiv, protectia datelor cu caracter personal (cunoscuta sub numele de GDPR), insolventa, contracte. Chiar si in aceasta perioada plina de restrictii de tot felul, cei care au nevoie de o firma de avocatura pot beneficia de sesiuni de consultanta atat la sediul firmei, cat si online sau telefonic.

Pentru o discutie telefonica, fie ea pentru o viitoare programare, fie pentru o urgenta de tip retinere de catre organele de politie, perchezitii la domiciliu, ordin de protectie etc, puteti apela oricand la numarul de telefon 0728 660 616.

Puteti, de asemenea, sa luati legatura cu firma prin mijloace online:

Email: av.moga.serban@gmail.com
christiana.mondea@sibiuavocat.ro
Facebook: moga.serban
WhatsApp: 0752.840.060

Ca o ultima solutie, iata si adresa fizica la care puteti gasi firma:

Sibiu, Romania
Strada Iosif Velceanu, Nr. 16

Trebuie sa mai specific si faptul ca aceasta firma de avocatura este deschisa la noi colaborari atat cu cei care au proiecte aflate la inceput de drum, cat si cu cei care au deja o societate comerciala cu activitate de mare anvergura. Din ceea ce am citit pe site-ul lor, inteleg ca este mult mai rentabil sa platesti lunar un colaborator decat sa te grabesti sa angajezi o persoana in regim full time.

Printre multele servicii de care puteti beneficia daca alegeti o firma de avocatura sau un avocat colaborator, as vrea sa amintesc aici cateva:

 • infiintarea societatii comerciale, indiferent de tipul acesteia (PFA, SRL, SA etc)
 • redactare de contracte si alte acte juridice care sunt necesare activitatii societatii comerciale
 • cesiunea de parti sociale
 • infiintarea de noi puncte de lucru
 • introducerea unor noi asociati in cadrul firmei
 • infiintarea de noi sucursale
 • recuperarea de creante fie in mod amiabil, fie in instanta
 • reprezentarea societatii comerciale in fata autoritatilor publice
 • reprezentarea in fata instantei in indiferent ce fel de litigii
 • obtinerea de avize si acorduri care sunt absolut necesare unei bune functionari a societatii comerciale
 • implementarea GDPR, fara de care nu se mai poate face nimic nici macar pe bloguri, dupa cum bine stiti.

Desi firma de avocatura are sediul la Sibiu, trebuie sa stiti ca puteti apela la serviciile acesteia indiferent unde va aflati. Mie mi-a placut faptul ca pe site este specificat clar ca firma preia numai cazurile in care crede.