Cand a murit bunica mea, eram insarcinata in aproape sapte luni. Pe langa socul emotional amplificat de starea mea, in acele zile m-am vazut nevoita sa indur si greutati fizice, caci nu era usor pentru o viitoare mamica sa umble din birou in birou pentru actele de inmormantare, la fel cum nu era usor sa care plase cu diverse lucruri necesare unui ramas bun elegant. Nu cunosteam prea bine ritualurile de inmormantare, asa ca intrebam din clipa in clipa prin vecini si printre cunostinte. Mi-as fi dorit sa existe o firma care sa se ocupe de tot ce era nevoie, ca eu sa imi pot lua ramas bun de la bunica fara sa am dureri de cap cu pregatirile. Dar pe atunci nu existau www.servicii-funerare-nonstop.ro.

Oamenii isi ingropau mortii asa cum puteau si cum se pricepeau. Ii tineau acasa trei zile, vreme in care prieteni, rude si cunostinte veneau sa le aduca un ultim omagiu. In acelasi timp, rudele foarte apropiate alergau de colo-colo pentru a rezolva tot ce era de rezolvat. Le ramanea prea putin timp pentru a-si lua ramas-bun asa cum se cuvine de la persoana decedata. Isi plangeau cu adevarat mortii abia cand totul se termina.

Lucrurile stau mult diferit astazi, cand exista servicii-funerare-nonstop care sa preia toate greutatile si care sa se ocupe de tot. De exemplu, pentru cei din Bucuresti si imprejurimi exista firma Adysim Servicii Funerare. Pe langa faptul ca le pot oferi celor care au nevoie absolut tot ce trebuie pentru inmormantarea persoanelor dragi, compania ofera o maxima discretie pe care eu o apreciez in mod deosebit, caci in asemenea momente oamenii chiar au nevoie de asa ceva.

De asemenea, apreciez faptul ca preturile sunt pentru toata lumea, in functie de pachetul funerar ales. Chiar si cei mai nevoiasi pot apela cu incredere la Adysim Servicii Funerare deoarece serviciile oferite de aceasta firma pot fi platite cu talonul de pensie si sunt disponibile 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana. Desigur, pentru cei care vor si isi permit, Adysim Servicii Funerare are si servicii mai scumpe, care pot fi, de asemenea, achitate cu talonul de pensie plus o diferenta de bani.

Este suficient ca, in momentele de cumpana, sa apelati la unul dintre numerele de telefon 0731 639 210 – 0768 639 219 sau sa intrati pe site-ul www.servicii-funerare-nonstop.ro pentru a solicita ajutor. Firma de servicii funerare ajunge la domiciliu in maxim 30 de minute si preia cu respect, responsabilitate si discretie cea mai mare parte dintre sarcinile care impovarau candva familiile deja incercate de necaz. Pachetele funerare oferite de Adysim Servicii Funerare pornesc de la pretul de 2000 de lei si pot ajunge pana la suma de 7500 de lei pentru cei care doresc sa beneficieze de servicii funerare de lux.

Un pachet funerar mediu include sicriu mediu, lenjerie pentru lada de sicriu, capitonaj capac sicriu, voal, orar mic, orar mare, cuie, dar si inbalsamare, constatare, toaletarea decedatului (aici intra spalat, imbracat, barbierit daca este cazul), manipulare decedat. De asemenea, firma ofera actele necesare inmormantarii (certificat imbalsamare, certificat deces, adeverinta de inhumare), transport la capela si la cimitir, plus o multime de accesorii (tamaie, carbuni, tamaier, doliu de piept, doliu de usa, bolduri, ace de siguranta, iconita, candela de veghe, 4 candele pentru citirea stalpilor, pachet lumanari, verigheta sau toiag), totul la numai 2500 de lei.