Este dureros cand moare cineva, dar si mai dureros, cand moare singur si nu are cine sa-l tina de mana si sa-l incurajeze in ultimele clipe sau ai sai sunt asa de saraci, inca apeleaza la ajutorul semenilor sa il inmormanteze sau se imprumuta!

Si viata si moartea aduc provocari numeroase si grele carora trebuie sa le facem fata. Si saracii si bogatii trebuie sa stie ca in prezent se pot obtine Servicii Funerare complete si gratuite 100%, prezentand cuponul de pensie.

Maicutele batrane nu trebuie sa planga si sa se nelinisteasca de teama ca isi vor baga copiii si nepotii la cheltuieli, fiindca este suficient cuponul de pensie si cea mai serioasa firma de servicii funerare non stop este pregatita sa fie alaturi de familie in organizarea serviciilor funerare crestine.

Ce putere poate avea un batran bolnav, cu pensia minuscula sa stranga bani pentru inmormantarea lui sau a partenerului de viata? Poate nici nu doreste sa faca asta, oricat de prevazator ar fi, din cauza superstitiilor!

Cu siguranta ca vestea conform careia la vederea cuponului de pensie una dintre cele mai solicitate si bune firme de pompe funebre din tara semneaza contractul si se ocupa de absolut tot, linisteste.

In cazul in care costurile de inmormantare sunt mai mici decat ajutorul dat de Casa de Pensii, firma inapoiaza si ultimul banut familiei indurate.

Intreg personalul firmei da dovada de empatie si respect fata de familiile indoliate si tine cont de dorintele apartinatorilor si de traditiile fiecarei religii, de aceea apelati fara rezerve la acesta firma!

Pentru o inmormantare sunt necesare multe si este mult de lucru, dar echipa de la firma prezentata mai sus reuseste sa se achite onorabil de sarcina, fiindca are experienta si actioneaza responsabil.

Semnarea unui contract cu firma prezentata mai sus asigura:

-cea mai buna toaletarea si imbalsamare a trupului neinsufletit

-cele mai elegante haine si un sicriu rezistent, cu lenjerie de calitate premium

-masini funerare autorizate, curate si pregatite in orice moment sa asigure transportul decedatului unde este nevoie, conduse de soferi responsabili si politicosi

-intocmirea tuturor actelor necesare

-asigurarea aranjamentelor florale

-pregatirea transportului tuturor persoanelor, in cazul in care acest lucru este cerut

-rezervarea capelei si pregatirea adecvata a acesteia si a bisericii pentru ceremonie.