Bună dimineața și bine v-am găsit, dragii mei!
Cineva credea că am rămas fără idei (pardon, cercei)?
Eu sunt Sehașela, o maimuțică cu cercei, după cum puteți observa în fotografii. Numele, deși ciudat la prima vedere, are o explicație simplă: dormeam liniștită într-un coș, la magazinul second hand, când cineva m-a ridicat, m-a scuturat bine și mi-a spus că mă va duce într-o casă de nebuni, unde voi deveni jucăria preferată a unui câine. Eu, jucărie pentru dulăi fioroși? Nu mai bine devin vedetă de facebook?
Zis și făcut! Mami a mea, nu prea zdravănă la cap, mi-a dăruit o pereche de cercei și m-a purtat în ghiozdănel până pe litoralul românesc. Tati al meu i-a ținut isonul și mi-a ales numele de botez: Sehașela, ca o amintire a faptului că am fost cândva jucărie second hand (SH – SE HAȘ).
Am trecut și voi mai trece prin multe aventuri. Despre toate veți afla urmărind pagina mea de facebook, Sehașela – Maimuțica cu cercei. Vă mulțumesc, vă iubesc, vă pup!

sehasela 2

Sehașela are un caracter ficțional, însă asta nu o împiedică să se simtă vie și să se comporte ca atare. Spre uimirea noastră (fără de margini) nici măcar oamenii care ne-au văzut pozând-o pe litoral nu s-au mirat, ci au zâmbit îngăduitori, așa cum zâmbești unui copil sau unui nebun. :D Zâmbiți și voi! Viața e atât de scurtă și de frumoasă!