Dacă aș sta ascunsă într-o mare de femei cu trupuri asemănătoare trupului meu, dacă ne-am îmbrăca toate la fel de elegant, dacă ne-am acoperi chipurile cu voaluri și gâturile cu eșarfe vaporoase, dacă am ține privirea în pământ și ne-am plimba pe lângă tine, m-ai recunoaște oare? Ți-ai da seama care-s eu? Întrezărită prin rochiță, glezna senzuală te-ar chema neauzit, căci ținuta de la TinaR, mersul elegant, atitudinea, vorbesc de la sine. Probabil te-ai apleca tăcut și ai ridica încet rochia eleganta, ai prinde în palmă glezna-mi subțire și-ai cerceta grăbit, în căutarea semnului unicat.

Secretul? O rochie elegantă și glezna fină

Atingerea ta delicată mi-ar înfiora trupul; m-aș clătina simțind cum degetul tău urcă tremurător pe os, cum se oprește acolo unde o rană veche a stricat forma perfectă. Cale de vreo câțiva centimetri, pe orizontală, degetul tău ar dezmierda cu sensibilitate șanțul vinețiu, suvenir grosolan ce a marcat pe veci piciorul cu piele străvezie. Ai coborî înapoi la gleznă, și rotund ai plimba degetul pe ea, cu ochii închiși, pradă emoțiilor masculine fără nume.

În acea clipă ai înțelege că îți aparțin, că sunt a ta întreagă, plecând din glezna fină și până în locul de unde îmi vine intelectul. Ai știi că pentru tine îmbrac și rochia elegantă, și-o rochie de vara diafană, că pentru tine ascund și îmi dezvălui glezna, ai știi că te-am ales pentru vecie, să-mi fi tovarăș la drum lung, să-mi pășești alături, umăr la umăr și gleznă la gleznă, ca într-un dans sincron, străvechiul dans al iubirii, dansat neauzit de orișice pereche. Petale ai culege în roua dimineții și glezna mi-ai înveli cu ele, să-ascunzi duruta cicatrice. Și mi-ai oferi dragostea ta – neincetat, profund, complet.

rochie-v.122pm07-negru-i364141-2

Nu te-ar deranja că nu am bustul ațâțător, că nu am talie de viespe, că nu am șolduri pricepute la “dans murdar”, căci  glezna-mi fină, delicată, ar știi să trezească în mod subtil atenția ta, să te facă să suspini sau chiar să îmi închini poeme. Femeile m-ar invidia teribil pentru senzualitatea ce s-ar întrezări prin rochia lungă, elegantă. Bărbații toți ar suspina, convinși că tu, iubite, ești cel mai norocos. S-ar înșela amarnic toți, femei și bărbați deopotrivă.

Cu rochii de la TinaR, orice femeie-i senzuală, apetisantă, provocatoare, orice femeie poate atrage atenția, poate stârni pasiuni răvășitoare prin intensitate. Trebuie doar să afle că începând din această vară, TinaR vinde produse de fashion și beauty de la peste 200 de branduri prietene, interne și internationale (Adidas, Nike, Desigual, Bensimon, Converse, Clarks, Billabong, Dr. Martens, Diesel, Energie, Escada, Fornarina, GAS, Geox, Jack&Jones, Lacoste, Vero Moda, Tom Tailor, Top Secret), ce îi vor pune în valoare bust, talie, șolduri și glezna fină. Care e punctul tau forte, femeie?

Dacă ești în căutarea unui KIT FASHION pentru cea mai stylish vară, TinaR este răspunsul, este secretul ascuns la vedere. Nu există femei prea grase, prea slabe, urâte sau neatrăgătoare, ci doar femei care nu cunosc secretul, care nu știu să își pună în valoare feminitatea fiecărei părticele a trupului, de la o lenjerie intimă sexy și până la rochia elegantă pentru a-i atrage LUI atenția și a-i face pe toți să suspine. Mă ajutați să trădez acest secret?

logo_v2