Am atâtea lepşe restante, încât nu ştiu cum să procedez pentru a mulţumi pe toată lumea. Probabil ar trebui să iau pauză câteva zile şi să nu scriu nimic  altceva decât răspunsuri la întrebările venite din blogosferă. Sau să le combin, să rezolv mai multe odată, dar am văzut că nu prea au succes în acest fel. Voi incepe prin a trada cateva secrete (nu prea secrete) de femeie.

Inspirat de la Rudolph, întreba Vladimir într-o zi ce ascund eu în geantă, asta după ce amândoi au etalat pe blogurile proprii toate comorile pe care le ascund ei în rucsac sau în servieta diplomat. Mă gândesc să încerc şi eu, dar am două probleme: nu prea ies din casă în ultimul timp şi nu am prea multe genţi încăpătoare. Să vedem ce iese.

Dacă plec până în centru să schimb cărţile de la bibliotecă nu iau decât portofelul, buletinul şi permisul de la bibliotecă, ţigările, bricheta, un strugurel de buze, cărţile pe care trebuie să le schimb, o sacoşă în care să pun fructele pe care le cumpăr din piaţă.

Când plec pentru mai multe ore sau la drum mai lung, situaţia se schimbă. În afară de cele enumerate mai sus, am întotdeauna serveţele, un parfum, o revistă cu chestii pentru dame, o altă revistă cu careuri de rebus şi sudoku, o carte, pixuri, o clamă de păr, analgezice (este imposibil să nu găsesc în drumul meu pe cineva care are dureri- de măsele, de cap, de …), ceva dulce NEAPĂRAT, gen ciocolată, corn cu şampanie sau ciocolată (ştiţi voi de la ce firmă).

Uimitor pentru toată lumea care aude, pentru secolul în care trăim, nu am telefon mobil (nu mai suport să fiu deranjată în fiecare clipă, oriunde m-aş afla).

Dar începând de ieri, în geanta mea şi-a făcut loc un nou parfum, primit cadou de la Tomata, căreia vreau să îi mulţumesc şi aici pentru surpriza pe care mi-a făcut-o. Mi-a trimis un set care conţine un parfum, un deodorant, un roll-on şi un ulei de corp care miroase bestial, toate de la Avon.

Leapşa este scurtă şi o las la liber, pentru că mi-e lene să pun linkuri acum. Le voi pune celor care o rezolvă (dacă mă anunţă). Cam astea sunt secretele mele de femeie, secrete ce pot fi dezvaluite fara probleme pe blog. :)

A raspuns lepsei mele Andra.