M-ați auzit când mă plângeam că sunt subțirică? Vă amintiți când spuneam că 2-3 kilograme în plus mi-ar prinde tare bine? Știu că vă amintiți. Ceea ce nu știu unii dintre voi este că, în ciuda acestui minus, când mi se ivește ocazia strâng bine pumnii și le fac în glumă un frumos sâc, sâc fetelor care se plâng că au 2,3 kilograme în plus. Știu că nu se supără pe mine (cel puțin așa sper). Le-am și propus de câteva ori să îmi dea câteva kilograme de la ele. Promiteam în schimb rețeta pe care o folosesc pentru a mă menține la aceeași greutate.

Astăzi a sosit momentul să dezvălui o parte din ea, pentru că am reușit să mai acopăr oasele cu încă un kilogram, de când au ieșit strugurii buni pe piață. Fetele, ochii mari, pixul și carnețelul pregătite, că vă vor fi dezvăluite secrete de maximă securitate!

-Fac foarte multă mișcare, deși nu pare. Îmi închei fiecare seară cu o plimbare de o oră prin cartier, dar nu înainte de a mânca două, trei bucățele din prăjiturile pe care le pregătesc și un fruct. Am descoperit de curând făina integrală Solaris și prăjiturile mele au tot mai mare căutare.

-Nu lenevesc niciodată în pat, oricât mi s-ar părea că îmi este de somn. Prima geană de lumină care mi se strecoară printre pleoape dimineața mă face să mă ridic din pat. Încă nu am renunțat la cafea, dar o îndulcesc cu zahăr brun nerafinat și m-am obișnuit ca imediat după ce o termin să consum o cană de suc de portocale în care am înmuiat musli.

-De câte ori am timp, îmi ofer o clipă de relaxare la prânz. Mă așez în pat cu o carte în mână sau stau cu ochii închiși timp de câteva minute. Face minuni acest obicei, garantez! Între mese mă răsfăț cu stafide, care îmi dau energie și mă ajută să fiu fresh pentru a putea scrie pe trei bloguri și a citi blogurile preferate. :)

-Unde este secretul? Orice clipă a zilei înseamnă pentru mine agitație, mișcare, muncă, implicare. De cum mă ridic de la calculator sau dau laptopul jos de pe picioare, fug prin casă pentru a pune totul la punct și a pregăti diverse pentru băieții mei. Mă agit pentru orice nimic și îmi impun să fac totul cât mai bine.

M-am decis să vă dezvălui câte ceva din obiceiurile mele zic eu sănătoase la îndemnul Ciupercuței. Ce alimente/produse/obiceiuri sănătoase aveți Ana-Maria, Andra, Iuliana și Claudia? Ne dezvăluiți și nouă câte ceva din secretele voastre? Aș fi curioasă și de obiceiurile celorlalți cititori ai mei, dacă sunteți dispuși să ne dezvăluiți secretele.