În casa noastră, pregătirile pentru sărbătoarea pascală sunt în toi. Băiatul doarme buştean, obosit după noaptea petrecută într-un local, cu foştii colegi din şcoala generală, soţul încă nu s-a întors de la serviciu barul unde bea o bere cu colegii şi probabil va dormi cel puţin până  la prânz, iar eu îmi pierd vremea pe blog, trădând secrete de familie. Aseară, ca o adevărată gospodină ce sunt, stimulată de discuţiile de pe facebook, în timp ce toate fetele se lăudau că au băgat cozonacii în cuptor şi au vopsit ouă, mi-am mutat sediul în baie. M-am tuns puţin cam prea scurt şi al naibii de strâmb, m-am vopsit, mi-am făcut manichiura, m-am pensat, apoi m-am întors la calculator, să aflu cum se pregătesc alţii pentru Paşte, ce cadouri ofera, cui ofera aceste cadouri, caci trec sarbatori dupa sarbatori si eu tot nu stiu care sunt criteriile dupa care oamenii aleg cadourile.

 

happy weekend

 

Iepuraşul, obosit şi prăfuit după alergătura din ultimele zile, şi-a spus că trebuie să facă un duş, că nu poate pleca spre copiii care aşteptă cadouri fără să se spele. Doamnelor şi domnilor, atenţie la fotograf! Nici în baie nu mai avem intimitate, după cum vedeţi!

 

Iepurasul surprins la dus

 

Mereu cochetă, dornică să fie remarcată şi admirată, veveriţa îşi petrece ziua la coafor, încercând să îşi onduleze blăniţa, sa fie atragatoare pentru pretendentii ce ii vor aduce diverse cadouri.

 

veverita

 

Şarpele a trecut pe la stomatolog, pentru o ultimă probă a aparatului dentar. Pe mulţi îi va face invidioşi cu noua lui dantură.

 

sarpe cu aparat dentar

 

Până şi peştii şi-au făcut ordine în acvariu. Nu ştiu cine le-a spus că nu vor primi cadouri dacă nu luceşte totul de curăţenie.

 

acvariu

 

Epuizată de atâta muncă, Barbie a recurs la mici trucuri pentru a estompa cearcănele şi a da strălucire tenului. Înainte şi după… Este ca acum merita toate cadourile din lume?

 

Barbie inainte si dupa...

 

Pisica, sătulă de postul prelungit, abia aşteaptă să bage mielul la cuptor. Visa ea şi la nişte mici, dar planurile i-au fost date peste cap de o lege aberantă.

 

sunt satula de cura cu verdeturi

 

Mă pregăteam să pun ouăle la fiert, când am descoperit că au eclozat. Nu îmi rămâne decât să accept invitaţia socrilor mei, de a petrece Paştele alături de ei. Am înţeles că mama lui Mihai deja a înroşit ouă si a pregatit cadouri pentru fiecare membru al familiei.

 

au eclozat

 

Invidios pe succesul iepuraşului, câinele încearcă să îi ia locul. Voi ce credeţi, va reuşi?

 

model nou de iepuras

 

Aş îndrăzni să spun că nu are prea multe şanse… Armata iepurilor este deja pregătită. Aşteaptă doar semnalul pentru a pleca prin lume să împartă daruri.

 

detasamentul iepuresc

 

Pregătirile fiind gata, nu îmi rămâne decât să vă urez PAŞTE FERICIT!!!

Aceasta este o ediţie specială a jocului Happy weekend. Nu participă la nimic, ci doar încearcă să vă aducă un zâmbet…