Intr-o lume in care am ajuns sa punem pret pe o falsa frumusete, desigur ca un look cat mai natural are de castigat. Dar totul este trecator. Podoaba capilara sufera si ea odata cu trecerea timpului. In cazul femeilor parul este agresat de produse de styling, de vopsea, de soare si alte conditii de mediu. Ajunge sa se rareasca. In cazul barbatilor, pierderea parului poate fi semnalata chiar timpuriu, incepand cu 30 de ani sau chiar mai repede.

Cauzele pierderii parului sunt diverse, de la cele genetice si pana la probleme hormonale, de ce nu. Totusi ce te faci cand ti se vad zone tot mai extinse de scalp si parul nu se regenereaza? O adevarata tragedie, care iti demonstreaza de ce se spune despre par ca este podoaba capilara.

Implantul de par, o necesitate

Metode de moment, pentru a acoperi zonele fara par, pot fi destul de multe, insa vei face o investitie de fiecare data. Exista se pare inclusiv un soi de pudra care coloreaza scalpul astfel incat sa mascheze alopecia. O alta solutie, pe termen lung, este cea a implantului.

Suna destul de drastic sa iti faci implant de par. Poate in varianta in care ti se spune ca o bucata din scalp este taiata. Tehnica de implant nu este aceeasi oriunde. In cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant tehnica pentru implant de par este una imbunatatita si mai ales moderna. Ce trebuie mentionat este ca procedura in sine nu este dureroasa. Pacientul este constient pe toata durata interventiei, dar nu simte durere de niciunfel. Concret, presupune extragerea de fire cu tot cu radacina (grafturi sau unitati foliculare) din anumite zone ale scalpului, asa cum decide medicul specialist, unde parul este bogat inca si neafectat de cauzele caderii in zonele depletate. Ulterior, firele de par extrase sunt implantate in zonele cu probleme.

Tehnica aplicata la Dr. Felix Hair Implant se numeste Q-FUE. Presupune o interventie minutioasa, pentru ca totul se realizeaza manual, fir cu fir. Insa, in egala masura cu efortul depus, rezultatul este unul mai bun si natural. Implantul poate fi realizat in orice unghi dorit, se va acoperi zona fara par, astfel incat  ulterior se va remedia problema alopeciei, rezultatul fiind unul cat mai aproape de natural.

Atat femeile, cat si barbatii pot beneficia de acest tip de serviciu. Implantul de par restabileste un look placut, natural, cu par bogat, dens si sanatos. Presupune mai degraba o imbunatatire de aspect. Detalii despre costuri si nu numai se regasesc in cadrul paginii oficiale, drfelixhairimplant.ro.