Voi, cei ce ați prins vechime citindu-mă, știti că vienela.ro nu ar fi existat, dacă nu ar fi fost Florin Rușanu, dacă acest om minunat nu mi-ar fi dat impulsul necesar și dacă nu mi-ar fi cumpărat acest blog frumos. Juverdeanu a plecat la casa lui (a se citi blogul lui), iar Florin, din motive doar de el știute, a tras pe dreapta pentru o perioadă. Mă tot gândeam că blogosfera a mai pierdut un om bun, un blog unde talentul se irosește într-un mod plăcut.

Mare surpriză, mare bucurie astăzi, când am văzut că a revenit și că are de gând să resusciteze blogul pe care l-am citit cu plăcere atâta timp, blog care a împlinit cinci anișori, irosiți cu mare talent. La mulți ani! Cu umorul care îl caracterizează, Florin anunță astăzi că este în căutare de colaboratori, de oameni care au idei, umor și timp liber (în această ordine). Le pune la dispoziție blogul său, care este pe domeniu propriu, le oferă drepturi depline, le oferă o adevărată rampă de lansare pentru cei care vor să se reinventeze sau doar să se facă remarcați.

Dacă știți că vă încadrați în tiparul de mai sus sau dacă știți pe cineva care ar putea fi potrivit pentru proiectul lui Rușanu, lăsați un semn aici sau direct într-un mail trimis la adresa găsită pe talentirosit.ro.

Dacă nu și nu, dați măcar un share, să se ducă vestea!